Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Boğaz Kuruluğuna Ne İyi Gelir? (https://www.forumaski.com/genel-saglik/176725-bogaz-kuruluguna-ne-iyi-gelir.html)

YeşiL6 04.02.2016 14:58

Boğaz Kuruluğuna Ne İyi Gelir?
 
Boğaz Kuruluğuna Ne İyi Gelir?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Boğaz kuruluğu çeşitli solunum yolu problemleri nedeniyle ortaya çıkar ve boğaz kuruluğu nasıl geçer konusu boğazda meydana gelen kurumanın özellikle yutkunmada problemler oluşturması nedeniyle merak edilir. Boğaz kuruluğuna ne iyi gelir konusunda özellikle alternatif tıp dünyasında çok sayıda yöntem yer almaktadır. Durumun böyle olmasındaki temel sebep çok sayıda insanın boğaz kuruluğu ile mücadele ediyor olmasıdır. Boğaz kurumasına ne iyi gelir hakkında bilgi almak için özellikle geniz kuruluğuna ne iyi gelir konusu araştırılmalıdır çünkü boğazda meydana gelen kurumaların büyük bölümü aslında geniz kurumasıdır.

Boğaz kuruluğu ile mücadele ediyorsanız boğaz kuruluğu nasıl giderilir konusunda yazmış olduğumuz maddeler halindeki bilgilere bakmanızda fayda var. Alternatif tıp dünyasında yer alan bu yöntemler boğazda pütür pütür olma durumu söz konusuysa buna şifa olacaktır.

Boğaz Kurulu Nasıl Geçer

Boğaz kuruluğunun oluşmasında mevsimsel etkiden pek söz edilemez çünkü boğaz kuruluğu hem yaz hem de kış aylarında ortaya çıkabilmektedir. Boğaz kuruluğu havanın aşırı derecede kuru olduğu her zamanda meydana gelebilir. Boğaz kuruluğu tek başına hayat kalitesini düşürmek ancak bu problem ağrıların oluşmasına, kaşıntılara ve boğaz
bölgesinde yanmalara neden olduğundan dolayı tedavi edilmesi gerekmektedir.

• Boğaz kuruluğu havanın kuru olmasından dolayı meydana geldiği için bu sağlık problemini ortadan kaldırmak adına bulunduğunuz ortamın havasını nemlendirmeye çalışın. Özellikle evinizi her gün havalandırmaya özen gösterin. Yaşanılan ortamların havasını nemlendirmek adına nem üretici cihazlar yapılmıştır. Bu cihazları temin ederek evinizin havasını nemlendirebilirsiniz.
• Ilık tuzlu su ile gargara yapılması boğaz kuruluğunun ortadan kalkmasına yardımcı olur. Ayrıca ılık tuzlu suyun içerisine az da olsa sirke koyacak olursanız daha başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

• Gün içerisindeki sıvı tüketim miktarınızı arttırın. Tüketmiş olduğunuz sıvılar solumuş olduğunuz havanın nemlenmesini ve bu sayede boğazınızdaki kuruluğun yok olmasını sağlayacaktır. Özellikle farklı sıvılar yerine su tüketmeniz daha başarılı sonuçlar almanıza yardımcı olur.
• Ağızdan nefes alınması boğazın kurumasına neden olabilir. Boğaz kuruluğu yaşadığınız dönemlerde ağızdan nefes almak yerine burundan nefes almaya çalışın. Bu kuruma oranının düşmesini sağlayacaktır. Sürekli olarak boğaz kuruluğu yaşayan kişilere yardımcı olmak için çok sayıda nefes alıp verme yönteminin geliştirildiği de biliniyor.
• Alternatif tıp dünyasında yer alan yöntemleri denemiş olmanıza rağmen boğazınızdaki kuruluk bir türlü geçmiyorsa kesinlikle bir uzmandan destek almanız gerekmektedir.

Doktorunuza muayene olduktan sonra sizlere verilen ilaçları kullandıktan sonra boğazınızdaki kuruma kısa süre içerisinde ortadan kalkacaktır.


Saat: 03:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.