Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Biorezonans Nedir, Biorezonans Nasıl Yapılır? (https://www.forumaski.com/genel-saglik/181589-biorezonans-nedir-biorezonans-nasil-yapilir.html)

YeşiL6 09.06.2016 16:42

Biorezonans Nedir, Biorezonans Nasıl Yapılır?
 
Biorezonans Nedir, Biorezonans Nasıl Yapılır?

biorezonans nedir, biorezonans nasıl yapılır, biorezonans tedavisi nasıl olur

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Türkiye’de son yıllarda yaygınlaşmaya başlayan, dünyada 50 yıldır önemli tamamlayıcı tıp yöntemleri arasında kabul gören biorezonansla ilgili kapsamlı Türkçe kaynak meraklılarıyla buluştu.

"Biorezonans" kitabı, metodun çeşitli hastalıklara sunduğu tamamlayıcı tedavi yaklaşımları ile Biorezonans Uzmanı Dr. Sinan Akkurt’un deneyimlerini içeriyor. Kitabın “40 adımda sağlıklı bir beden”, nefes terapisi, psikolojik kinezyoloji, bach çiçekleri, doruk performans gibi bölümlerinde pratik bilgiler ve ipuçları yer alıyor.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldığı eğitimin ardından annesi ve kız kardeşinin art arda kanser olmaları nedeniyle tanıştığı tamamlayıcı tıp metodu biorezonans ile dokuz yılda yüzlerce hastanın tedavisine katkı sağlayan Dr. Akkurt, bilgi ve deneyimlerini bu kitapta topladığını söyledi.

Kitap, kanserden alerjiye, migrenden fıtığa 400’ü aşkın hastalık üzerinde kanıtlanmış etkinliği ile pek çok ülkede doktorlar tarafından uygulanan, modern tıp ile tamamlayıcı tıp arasında bütünleştirici köprü kuran biorezonans hakkında merak edilen pek çok konuyu, yalın ve kolay anlaşılır bir dille anlatıyor.

Evrensel enerji okyanusunda her şeyin frekanslar yayarak birbiri ile sürekli bir titreşim ve uyum halinde olduğunu söyleyen Dr. Akkurt, “Zaman içinde türlü nedenlerden dolayı oluşan titreşim bozukluklarının hastalıklara neden olduğunu anlatarak bir farkındalık yaratmaya, okurlara yeni bir bakış açısı kazandırmaya çalıştım. Einstein’dan evrensel enerji yasasına, çekim yasasından kuantum fiziğine, tüm bilimlerin temelini oluşturan bu konuların insan ve sağlığı ile bağlantısına dikkat çekmek istedim” diyor.

Dr. Akkurt sözlerini, “Modern tıptan başka tıp yoktur diye yetiştiriliyoruz. Halbuki Rusya, Çin, Almanya ve Hindistan bambaşka yöntemlerle iyileştiriyor vatandaşlarını. Gayet bilimsel, aklı başında çalışmalar yapılıyor” diyerek tamamlıyor.

BİOREZONANS NEDİR?

Vücudun kendiliğinden yaydığı frekans kodlarını esas alan biorezonans tedavisi; hastanın zihinsel, ruhsal ve bedensel koşullarını bir bütün olarak ele alıyor. Kişiye özel tedavi programı uygulanan yöntem bitkisel, kimyasal ya da sentetik herhangi bir ilaç takviyesi yapılmadan biorezonans cihazıyla uygulanıyor.


Saat: 12:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.