Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Uzmanlar uyardı! Balığa limon sıkarsanız (https://www.forumaski.com/genel-saglik/199399-uzmanlar-uyardi-baliga-limon-sikarsaniz.html)

ArtemiS 26.02.2019 14:19

Uzmanlar uyardı! Balığa limon sıkarsanız
 
Uzmanlar uyardı! Balığa limon sıkarsanız...

Dünyanın en faydalı Omega-3 yağ asidi bakımından faydalı olan besini balıktır. Bu besin aynı zamanda Dünya Sağlık Örgütü tarafından günlük tüketilmesi gereken besinler arasında yer alır.

Beyin gelişiminde ve kuvvetli hafızada etkili olan omega-3 asidi bakımından zengin olan balığı uzmanlar günlük 2,2 gram tüketilmesini tavsiye ediyor. Bağışıklığı da kuvvetlendirerek hastalıklara karşı adeta vücudu hastalıklara karşı koruyan balık hakkında yıllardır bildiğimiz yanlışlar var. Bu konu hakkında Dr. Ali Fuat Aytekin çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Ton Balığı

Özellikle gelişimi tamamlayan omega-3 asidi hakkında Aytekin, "Kalp hastalıklarından kansere kadar hemen hemen tüm hastalıklardan korunmada çözüm balık yağından geçiyor. Omega-3 olarak da bilinen besin kaynağı doğal olarak balık yiyerek alındığı gibi kapsül şeklinde hazırlanan ilaçlardan ya da sıvı hâlde de alınabiliyor. Ekmeği bu kadar tüketeceğimize balık yağı tüketsek IQ seviyelerimiz yükselir. Şehir efsanesi de yıkılsın artık. Balık yağı kilo aldırmaz. Balığın üstüne limon sıkılmaz. Limon, omega-3 ile etkileşime girdiğinde onu bozar, etkisini kaybetmesine sebep olur" şeklinde açıklamada bulundu.

HaDeS 26.02.2019 14:41

Cevap: Uzmanlar uyardı! Balığa limon sıkarsanız
 
Limonsuz balık olur mu ya:hhhz:

Brisingr 26.02.2019 14:48

Cevap: Uzmanlar uyardı! Balığa limon sıkarsanız
 
Hmmm bu kötü haber işte dil1


Saat: 23:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.