Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Kişiye özel egzersiz programı (https://www.forumaski.com/genel-saglik/79933-kisiye-ozel-egzersiz-programi.html)

Jade 24.12.2013 11:25

Kişiye özel egzersiz programı
 
Kişiye özel egzersiz programı



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Kişiye özel egzersiz programından spor yatırımı danışmanlığına, online alış verişten sağlıklı yaşama kadar pek çok hizmeti tek bir adreste buluşturuyor. Dinamik ve uzman bir kadroya sahip olan sitenin en büyük özelliği ise, üyelerinin istedikleri zaman evdefitness.com uzmanlarına soru ve taleplerini iletip kısa sürede cevap alabilmesi.
Evde spor yaparken artık yalnız değilsiniz.
Günümüz insanının yoğun iş temposu ya da farklı nedenlerle spora zaman ayıramamasından yola çıkarak kurulan evdefitness.com, öncelikle kişiye özel danışmanlıkla evde bilinçli ve sağlıklı egzersiz yapma olanağı sunuyor. Promosyon olarak ücretsiz üyelikle başlayan sistemde, kişinin hedef ve fiziksel özelliklerine uygun egzersiz programı 24 saat içinde oluşturuluyor ve paylaşılıyor. İş yaşamı, trafik ve daha birçok nedenle değil evde spor yapmak, vakit geçirmek güç bir hale gelmişken evdefitness.com, farklı uygulamasıyla evde bilinçli bir şekilde spor yapmanın en keyifli yolu olarak dikkat çekiyor.
Evde spor yapmak artık bir yaşam biçimi
Tüm dünyada hızla yaygınlaşan evde spor yapma alışkanlığı Türkiye'de de evdefitness.com ile bir yaşam biçimine dönüşüyor. Üyeler, American Council on Exercise (A.C.E.) ve Aerobics Fitness Association of America (A.F.A.A) sertifikalarına sahip eğitmen kadrosu tarafından kişiye özel hazırlanan egzersiz ve antrenman programlarının yanısıra pek çok konuda danışmanlık hizmeti de alıyor. Egzersizlerde kullanılmak üzere eve alınacak spor aletlerinin seçimi, spor yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar, sağlıklı beslenme danışmanlığı bunlardan sadece birkaçı.
Ekspres antrenmanlar ile sıkılmadan fit bir vücut
Siteye giren herkesin kolayca evde yapabileceği üç farklı test ile fitness seviyesi belirlenebiliyor. Böylece Push Up(Şınav) - Crunch(Mekik)ve Step(Step-Aerobik) testleriyle üyelerin seviyelerine göre kişiye özel antrenman programları oluşturuluyor ve gelişimleri takip ediliyor. Ayrıca, hesaplamalar bölümü ile ziyaretçilerin vücutlarını daha iyi tanıyabilmeleri hedeflenirken, düzenli olarak her 15 günde bir değiştirilen 20 dakikalık ekspress antreanmanlar ile sıkılmadan fit bir vücuda kavuşma fırsatı sunuluyor. Egzersiz programları, kadınlar, erkekler, hamileler, yaşlılar, gençler ve çocuklar için ayrı olmak üzere özel olarak oluşturuluyor.
Spor yatırımı yapmak isteyenlere özel danışmanlık
evdefitness.com, başarılı ve karlı bir Fitness & SPA Merkezi olabilmenin ilk ve en önemli şartının, doğru ekiple, doğru sistemi kurmak ve doğru iletişim kanallarını kullanmak olduğundan hareketle, bu konuda uzman bir ekip ile danışmanlık hizmeti de veriyor. Yatırım aşamasından işletmeye, organizasyon ve re-organizasyona kadar bu alanda yatırım yapmak isteyen girişimciler evdefitness.com'dan 360 derece danışmanlık hizmeti alabiliyor.


Saat: 15:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.