Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Aksesuar (https://www.forumaski.com/giyim-aksesuar/)
-   -   Aksesuarizm: Değişime Ayaklardan Başla! (https://www.forumaski.com/giyim-aksesuar/101866-aksesuarizm-degisime-ayaklardan-basla.html)

SrKn 07.04.2014 09:56

Aksesuarizm: Değişime Ayaklardan Başla!
 
Aksesuarizm: Değişime Ayaklardan Başla!
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yaz aylarının gelmesiyle başlayan ayakkabı telaşı sadece kadınları değil artık erkekleri de telaşa düşürüyor.

Birçok ayakkabı markasının da bunun farkında olmasıyla birlikte markaların reklamlarını daha sık duyacağız. Örneğin Converse’in “ayakkabı sıkıcıdır sneakers giy!” projesi çok iyi bir örnek olmakla birlikte yazın getirdiği heyecanın ve enerjinin ayaklarınızda hissetmeniz gereği oluşudur. Bu yazın diğer yazlardan farklı olacağı konusuna zaten değinmiştik, peki şıklığımıza artı katarak, tüm gözlerin bizde olmasını nasıl sağlayabiliriz?

Yaz aylarında giyilmesini tavsiye edeceğimiz kalın olmayan, daha çok rahatlık ve şıklığın bir arada bulunduğu ayakkabılardır. Yazın kullanabileceğimiz ayakkabılar klasmanında bu yaz özellikle “loafer” ve sneakers modeller yaza damgasını vurdu. Ancak bu modelleri abartmadan kullanmaya özen göstermeyi unutmayın. Yazın kullanılacak ayakkabılarda bizce

• Şıklık bi derecede olsa kesinlikle rahatlık.
• Kesinlikle kış ve sonbaharın kasvetini üstünden atmış renkler (tercihen beyaz vs.)
• Ayakkabılarınıza karşı özen gösteriniz.
• Muhakkak temiz bir şekilde tutulmalıdırlar.

En yararlı önerilerimizin başında; modern erkeğin sıkıcı ayakkabı modellerinden kurtulması gerekliliğidir. Babadan, dededen kalma modellerin ömrünün tükendiği gerçeğinin mevcut olduğunu asla unutmamalıyız. Tüm aksesuar çeşitlerinde olduğu gibi şıklığınıza şıklık katmanın sizin elinizde olduğu gerçeğini unutmamalı, yeni sezonda nelerin daha çok moda oluşunu takip etmeliyiz. Değişime adapte olmak bizce ayakkabılardan başlıyor!


askmen


Saat: 12:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.