Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Aksesuar (https://www.forumaski.com/giyim-aksesuar/)
-   -   Skinny Jeans (https://www.forumaski.com/giyim-aksesuar/167740-skinny-jeans.html)

SrKn 21.09.2015 10:50

Skinny Jeans
 
Skinny Jeans

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Geçmiş zamana göre daha dar kesimlerde kullandığımız kot pantolonlarımız artık “skinny” diye çağırdığımız tayt formunda pantolonlara döndü. Her ne kadar bayan pantolonu gözüyle bakılsa da erkekler olarak doğru kullandığımızda olumlu görüntüler elde edebiliyoruz. Toplumumuzun neye nasıl baktığı değil sizin kendinizi nasıl gördüğünüz önemli.

Skinny pantolonlarla güzel bir görüntü elde etmek isteyenlere sesleniyorum, asla ama asla dar bir gömlek ya da dar bir üst seçmeyin, bu sizin daha ince zarif görünmenize neden olur. Oysa biz erkekler daha kaba daha hacimli durmamız gerekir. Skinny giyiyoruz ama kalıpsız durmuyoruz asla.

Herkesin dolabında mutlaka basic diye çağırdığımız tişörtlerimiz vardır. Genelde beyaz ve siyah bol basic’ler dar pantolonlarla daha hoş bir tarz elde etmemizi sağlar. Şuan gündemimizde ise grunge ve hipster stilleri hakim, bu yüzden bu sade görüntüyü bol kareli ya da ekoseli gömlekler ve ceketlerle hareketlendirebilirsiniz. Kafanıza takacağınız siyah bir bere ve ayağınıza giyeceğiniz bir spor ayakkabı sizi bulunacağınız ortamın en rahat ama tarz sahibi insanı yapacaktır.

Kot Blue JeanSiz siz olun asla tarzınızdan çıkmayın hep tarz hep öz güvenli kalın.Ve unutmayın içine girebildiğiniz kot değil için de rahat ve hoş göründüğünüz kot sizindir.

Acuners


Saat: 17:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.