Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Çanta - Ayakkabı (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/)
-   -   Güzel bir kıyafeti bozan giyim hataları (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/110303-guzel-bir-kiyafeti-bozan-giyim-hatalari.html)

Bia 21.05.2014 13:51

Güzel bir kıyafeti bozan giyim hataları
 
Güzel bir kıyafeti bozan giyim hataları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Güzel giyinmek çok kolaymış gibi gelebilir ancak sanıldığı kadar kolay da değil. Neden mi? Çünkü sadece güzel ,kaliteli, ve son moda bir kıyafet seçmek yeterli olmuyor. Asıl önemli olan şey detaylarla bu kıyafeti güzel yapmak.
İşte en güzel kıyafeti bile bozabilecek hatalar...
Çanta seçimi

Kıyafetiniz çok güzel de olsa yanlış tercih ettiğiniz çanta her şeyi mahvedebilir. Spor bir kıyafeti abartılı bir çantayla kombinleyemeyeceğiniz gibi klasik bir kıyafeti de spor bir çantayla kombinlemek büyük hata olabilir. Aksesuar seçerken kıyafetle aynı renk olması gibi bir zorunluluk yoktur önemli olan zıt renklerle şık bir kombin oluşturabilmektir.
Kötü makyaj

İyi bir makyaj kıyafeti tamamladığı gibi kötü makyaj ise en güzel kıyafeti bile geri planda bırakabilir.
Kaçmış çorap

Harika giyindiniz , kombinleriniz muhteşem saçınız, makyajınız yerinde ancak ters giden bir şeyler var. Siz farkına varmadan kaçan çorabınız herşeyi mahfedebilir. Her ne kadar ufak bir ayrıntı gibi dursa da aslında en önemli ayrıntıdır. Çorap kıyafeti bütünleyen bir etkendir ve mutlaka yedeğini bulundurmalısınız.
Yanlış beden

Sır zayıf göstermesi adına yanlış seçilen kıyafetler, üzerinizde dar ya da bol duracak beden seçimleri yapılan en büyük hatalardan biridir. Her nekadar güzel olursa olsun eğer elbiseniz bütün fazlalıklarınızın fışkırmasına sebep oluyorsa güzelliğinizden eser kalmaz.
Yanlış renk seçim

Her insan kendine yakışan rengi bilmeli. Tenine, saçına uymayan bir renk tercihi sizi zannettiğinizden yaşlı ya da solgun gösterebilir.
Yanlış kıyafet seçimi

En pahalı, tasarımlarıyla ünlü bir markanın kıyafeti bile olsa o kıyafet gideceğiniz yere uymuyorsa dikkatler kıyafetin güzelliğinden çok “bu kıyafet buraya giyilir mi” konusu olacaktır. Seçimleriniz doğru yere doğru seçim olmalıdır.
Markalaşmak

Marka giyinmek adına baştan aşağıya markalaşmak yaratıcılıktan çok risk almak olacaktır. Marka giymek adına yapılan yanlış seçimler o markadan çok sizi marka yapacaktır. Kendinizden bu şekilde bahsedilmesini istemiyorsanız baştan aşağıya marka olucam diye yanşıl tercihler yapmayın.


Saat: 18:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.