Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Çanta - Ayakkabı (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/)
-   -   Elma Tipi Vücudu Olanlar Nasıl Giyinmeli? (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/158297-elma-tipi-vucudu-olanlar-nasil-giyinmeli.html)

DeRDeST 28.06.2015 15:30

Elma Tipi Vücudu Olanlar Nasıl Giyinmeli?
 
Elma Tipi Vücudu Olanlar Nasıl Giyinmeli?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Elma tipi vücutlu kadınlar için stil önerileri...

Dolgun göğüsler ve geniş bir karın bölgesiyle tanımlanan elma tipi vücut, kadınlarda en çok görülen vücut tiplerinden biri. Kiloların üst bölgede toplandığı bu vücut tipine sahip kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini Stil Danışmanı Pınar Baysal'a sorduk.

Elma tipi vücutlu kadınlar nasıl giyinmeli?
"Elma tipi vücudu olanlar, kiloları üst bölgesinde toplanan kişilerdir. Bu vücut tipinde genellikle bacak ve basenler daha incedir. Dolayısıyla kıyafet satın alırken dikkati üst bölgemizden uzaklaştırıp alt bölgemize çekecek giysiler tercih etmeliyiz.

'V' yaka bluzlar, düz kesim gömlekler, düz renk gömlekler, dikey çizgili elbise ya da gömlekler tercih edilebilir. Aksesuarlar ile zenginleştirilebilir. Uzun kolyeler takılabilir.Mini etekler tercih etmemeli, yüksek bel pantolonlar tercih etmeliyiz."

Elma tipi vücudu olanlar kıyafet seçerken nelere dikkat etmeli?
"Elma tipi vücudu olanlar, üst kısmını daha zayıf gösterecek, alt kısmını dengeli oranda geniş gösterecek kıyafetler seçmeliler. Büyük desenli gömlekler ve üst bluzlar, bele oturan blazerlar tercih etmemeliler. Daha uzun kalçada biten blazerlar tercih edilmeli. Diz altı veya dizde biten etekler giyilebilir."

Elma tipi vücudu olanlar hangi kıyafetleri giymemeli?
"Elma tipi vücudu olanlar kesinlikle üstlerine yapışan ceketler, elbiseler, tişörtler giymemeliler. Aynı zamanda kruvaze asla tercih etmemeliler. Bu kıyafetler, sizi olduğunuzdan daha iri göstererek dikkati kilolarınıza çekecektir.

Kalın kumaşlar veya üstümüzü daha geniş gösterecek parlak kumaşlar, kalın örgüler, enine çizgili desenli kıyafetler giyinilmemelidir."

Stil Danışmanı Pınar Baysal - Nasil.tv


Saat: 23:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.