Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Çanta - Ayakkabı (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/)
-   -   Gri Elbiseyle Nasıl Ayakkabı Giyilir? (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/159837-gri-elbiseyle-nasil-ayakkabi-giyilir.html)

DeRDeST 11.07.2015 06:25

Gri Elbiseyle Nasıl Ayakkabı Giyilir?
 
Gri Elbiseyle Nasıl Ayakkabı Giyilir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Elbisenin rengine uygun stil ve de renkte ayakkabı kullanmak şık ve uyumlu bir görünüm için önemlidir. Bu yüzden giyilecek elbisenin rengi ayakkabı seçimi için ilk yol gösterici noktadır. Özellikle de gri elbiseler için nasıl bir ayakkabı giyilmesi gerektiğini merak edenler bu konu hakkında her şeyi yazımızda bulabilirler!

Gri renkte bir elbisenin altına giyilebilecek ayakkabı rengi en klasik ve en çok tercih edilen olarak kabul edilen siyah renk olmaktadır. Siyah renk her ne kadar asil ve ciddi bir hava yaratsa da böyle bir kombin için kolaya kaçmak olarak değerlendirilebilir. Fakat dikkat çekmek istemeyenler için böyle bir tercih tam da yerinde olacaktır. Siyah renkte bir ayakkabı kullanılacak ise mat renklerde olması önerilir. Parlayan, ışıltılı, zımbalı ya da benzeri iddialı seçimler gri elbiseye uygun değildir.

Gri elbise iddiasız ve silik bir görünüme neden olabileceği için dikkat çekmek isteyenler daha renkli ve canlı aksesuarlar kullanmalıdır. Özellikle de ayakkabı renk seçiminde fuşya gibi canlı ve iddialı bir renk istenilen dikkat çekiciliği sağlayacaktır. Gri ve fuşyanın uyumu hem şık ve iddialı bir hava yaratacakken hem de oldukça genç ve dinamik bir görünüm de sergileyecektir.

Geri elbise için mavi veya yeşilin belirli tonları da ayakkabı renginde kullanılarabilir. Ancak böyle bir kullanımda aynı renklerden çantada, takıda veya benzeri aksesuarlarda detaylar bulundurulması önerilecektir.

Gri renk elbisenin bir diğer uyumlu ayakkabı rengi ise cameldır. Ağır bir havası olan gri elbiseye camel renk ile klasik ve şık bir hava kazandırmak mümkündür.

Gri renkte bir elbisenin canlı ya da klasik tutulması ayakkabı seçimine bağlı olsa da kullanılacak aksesuarlar da en az bu uyum kadar önemli olacaktır. Bu yüzden özellikle de fuşya, yeşil gibi renkli seçilen bir ayakkabı için oluşturulacak kombinde aksesuarlarında bu rengi küçük motiflerinde barındırması tercih edilir. Hatta gri elbisenin bel, omuz veya dekolte detaylarına ayakkabı rengiyle uyumlu küçük desen ya da motifler ilave edilebilir.


Saat: 08:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.