Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Çanta - Ayakkabı (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/)
-   -   Kot Şortla Nasıl Ayakkabı Giyilir? (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/160167-kot-sortla-nasil-ayakkabi-giyilir.html)

DeRDeST 13.07.2015 05:25

Kot Şortla Nasıl Ayakkabı Giyilir?
 
Kot Şortla Nasıl Ayakkabı Giyilir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Giyinmek ve farklı kombinler yapmak, özellikle de kadınların vazgeçilmezleri arasında. Hele ki modayı yakından takip ediyor ve modacıların bir çift lafıyla gardırobu dağıtıyorsanız sizin için her sezonun çok hareketli ve renkli geçtiğini tahmin etmek hiç de zor olmaz. Üstelik modayla bu kadar yakından ilgilenenler için kombin de zorlu bir süreç sayılmaz.

Modayı, giyinmeyi, takıp takıştırmayı sevenler için en eğlenceli aşamalardan biri olan kombin, kendisini giyinmenin her aşamasında gösterir. Ayakkabıda, takıda, çorapta bile yapılan ufak oynamalar, kişinin görünümünde fark yaratmaya yeter de artar bile. Peki, hem yaz hem kış giyilebilen kot şortlarla nasıl ayakkabı giyilmeli?

Ayakkabı seçiminin, tüm kıyafeti etkileyen bir tercih olduğunu düşünecek olursak doğru bir tarz belirmenin ne kadar önemli olduğu da kendiliğinden ortaya çıkar. Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olan kot şortlar, çoğunlukla spor ayakkabılarla tamamlanır. Her tarzdaki spor ayakkabıyla giyilebilecek olan kot şortlar, giyilen ayakkabıya göre bir anda şık bir parçaya da dönüşebilir. Stiletto ayakkabılarla bile tamamlanabilecek olan kot şortlar, bol kesim salaş bir gömlekle giyilebilir. Gömlek, kolları kıvrılarak ve yalnızca ön kısmı şortun içine sokularak giyilebileceği gibi tamamen şortun üzerine bırakılarak blazer ceketle de tamamlanabilir. Böylece stiletto ayakkabılar, kot şortla muhteşem bir uyum yakalamış olur.

Sandaletler de kot şortlarla giyilebilir. Şortun üzerine giyilecek bol kesim ve düşük yakalı bir tişört, spor bir şıklık elde etmek isteyenler için isabeti bir tercih olacaktır. Sandalet tercihinizde ise özgürsünüz. İster parmak arası ister bu yazın modası gladyatörden yana tercihinizi kullanın; her ikisinde de şıklığınız garanti olacaktır. Hatta yaz aylarının vazgeçilmezi olan terlikler de şortlara eşlik edebilir. Şık terliklerle gün içinde rahat rahat gezebilir, ayrıca şıklığınızdan ve tarzınızdan da ödün vermemiş olursunuz.

Yüksek bilekli spor ayakkabılarla da tamamlanabilecek olan kot şortlar, her sezonun gözde parçalarından biridir. Üstelik kot şartın altına giyeceğiniz ayakkabının rengini seçmekte de özgürsünüz. Özellikle her mevsimde giyilebilecek olan giysilerin, gardropların vazgeçilmezleri ve en sevilenleri arasında yer aldığını düşünecek olursak kot şortlar da doğru ayakkabı seçimiyle şıklığınıza şıklık katabilir.


Saat: 23:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.