Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Çanta - Ayakkabı (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/)
-   -   Minyon tipler nasıl giyinmeli? (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/33537-minyon-tipler-nasil-giyinmeli.html)

Jaqen 23.05.2013 10:51

Minyon tipler nasıl giyinmeli?
 
Kısa boylu ve daha zayıf bir vücut yapısına sahip olan minyon kadınlar nasıl giyinmeli? Ünlü modacı Arzu Kaprol, minyon tiplerin nasıl giyineceği konusunda önemli bilgiler sunuyor. Arzu Kaprol'un minyon tipli kadınlar için sunduğu özel tavsiyelerine siz de mutlaka bir göz atmalısınız.


Eğer kısa boyluysanız, "Giydiğiniz kıyafetlerle vücudunuzu bölmemeye gayret edin. Katlı elbiseler özellikle de bel hizasındaki fazla kumaşlar, hacim oluşturup sizi olduğunuzdan kısa gösterir. Oysa boyuna çizgiler güzel bir yanılsama yaratırlar.

Ayrıca yüksek topuklu stiletto'lar ile barışık olun. Onlar bu konudaki en iyi dostlarınızdır. Sihirli formülü şöyle özetleyebilirim: Daha bol altları tercih ettiğinizde üst giysiniz mutlaka dar olmalı. Alt parça dar olduğunda ise üst giysinin bol olması sizi daha hoş ve ince gösterecektir. Bunun için minyon boylu Hollywood ünlülerinden ilham alın."

Uzun, tek renkli elbiseler ve topuklu ayakkabılar sizi olduğunuzdan uzun gösterirler."


Saat: 05:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.