Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Google Chrome (https://www.forumaski.com/google-chrome/)
-   -   Chrome Zenmate Eklentisi nedir? (https://www.forumaski.com/google-chrome/164501-chrome-zenmate-eklentisi-nedir.html)

EbruLi 24.08.2015 12:10

Chrome Zenmate Eklentisi nedir?
 
Chrome Zenmate Eklentisi nedir?
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
ZenMate Sayesinde İnternette Daha Güvenli Bir Şekilde Gezinebilirsiniz
Zenmate eklentisi, hem Chromium tabanlı Google Chrome ve diğer web tarayıcılarını kullanan hem de Mozilla Firefox ve Opera web tarayıcılarını kullananlar için hazırlanmış proxy eklentilerinden bir tanesi ve çok kolay bir şekilde hem internetteki gizliliğinizi korumanızı hem de engelli internet sitelerine giriş yapabilmenizi sağlıyor.

Geçmiş senelerde proxy işlemlerini gerçekleştirmek oldukça meşakkatli bir işti ancak Zenmate bunu hem ücretsiz olarak hem de çok kolay kullanılır bir arayüzle gerçekleştirmenize olanak veriyor. Zira eklentiyi Google Chrome, Chromium, Opera veya Firefox tarayıcılarında kullanmak için tek yapmanız neredeyse Zenmate'i yüklemek diyebilirim.

Bir defa kurulduktan sonra kayıt işlemlerini tamamlıyorsunuz ve daha sonra varolan beş adet proxy ülkesi seçeneğinden bir tanesini seçiyorsunuz. Çünkü bazı web siteleri ülkemize hizmet vermiyorlar veya sadece kendi ülkelerine yahut bölgelerine hizmet veriyorlar. Sitelerin kendilerinden kaynaklanan bu engelin üstesinden gelmek için o ülkeye ait proxy’i seçmek gerekiyor.

Zaman zaman çok yoğun talep olduğunda yavaşlamaların gerçekleştiği bir gerçek ancak bu durumda ülke değiştirerek hemen yavaşlığa son verebiliyorsunuz. Zaten bir süre sonra anlık yoğunluklar da son bulduğu için standart kullanıcıların web gezintileri sırasında büyük gecikmeler ya da yavaşlıklarla karşılaşacaklarını da sanmıyorum.

İnternette dolaşırken kişisel gizliliğine değer veren ve engelsiz, sınırsız bir şekilde internetin nimetlerinden faydalanmak isteyenlerin tüm web tarayıcılarında kullanabilecekleri kaliteli bir eklenti olması nedeniyle herkesin bilgisayarında yedekte bile olsa durması gerektiğine inanıyorum. Fakat proxy özelliğini kullandığınızda internete o ülkede giriyor göründüğünüzü ve bu nedenle konum tabanlı internet servislerinde değişiklikler meydana gelebileceğini de eklemeden geçmeyelim.


Saat: 01:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.