Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Güney Kore Dizi Tanıtımları (https://www.forumaski.com/guney-kore-dizi-tanitimlari/)
-   -   Kore Candır, Patron ise Canan: Protect the Boss - Kore Dizi Tanıtımı (https://www.forumaski.com/guney-kore-dizi-tanitimlari/125767-kore-candir-patron-ise-canan-protect-boss-kore-dizi-tanitimi.html)

Jade 13.08.2014 12:50

Kore Candır, Patron ise Canan: Protect the Boss - Kore Dizi Tanıtımı
 
Kore Candır, Patron ise Canan: Protect the Boss - Kore Dizi Tanıtımı


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kore candır, Kore hayattır… Depresyon savıcı, bir saati aşkın bölümleri bir çırpıda izlemek istediğiniz, izledikten sonra da beyninizde bir sonraki Kore dizisine başlatıcı, bağımlılık yaratan bir şeker tadı bırakan; drama, romantizme doyma garantili dizilerdir çoğunluğu Kore dizilerinin. Protect the Boss, Türkçe ismiyle Patronu Koru, diğer ünlü Kore dizisi kardeşlerinin arasında biraz gölgede kalsa da Kore dizilerinin bütün o tatlılığını, samimiyetini repliklerinde; sempatik, hafif çatlak karakterlerinde, yakışıklı ikinci oğlanlarında (!) barındıran ‘nomu nomu yeppudaa’ (Türkçe meali: çok çok tatlı) bir dizidir. Kore’yi seviyorum ve her zaman da seveceğim!
Efendim, hikâyemiz bıçkın esas kızımızın kavga sahnesiyle başlıyor (bu ağzı yemek dolu, bıçkın kızlar her zaman esas kız olmasalar da, genelde dizilerin bir yerinde karşımıza çıkarlar), akabinde ise Kore dizilerinin klişelerinden biri diyebileceğimiz zengin esas oğlanın ruhsal problemlerine tanık oluyoruz. Kore dizilerindeki kız karakterlerine bayılıyorum: dağınık, pasaklı, ama samimi ve kendini adamış… Kızımız Kore’deki çetin iş bulma mücadelesinde pek de parlak olmayan okul başarısının da etkisiyle uzun süredir iş bulamamıştır. Ama sonunda şeytanın bacağını kırar ve hangi deli patronla çalışacağını bilmeden kendisini hayalini kurduğu büyük bir şirkette çalışır bulur. Heyhat, bu iyi giyimli, harika sırt çantaları olan veledin yakışıklı bir ikinci oğlan rakibi vardır ve o da kızımıza abayı yakar çok geçmeden… Dizi bitene kadar devam ede giden komik mi komik sahneler; nadir görülen, hiç de kötü olmayan kötü karakterler, Kore dizilerinde gene nadir bulunan eli yüzü düzgün bir son için geri kalanını diziden öğrenmenize bırakıyorum.
Kore dizilerinin bir özelliği de genellikle başrollerin seslendirdiği harika OST’lerdir. O şarkılar dizilerin sahneleriyle, karakterlerle bütünleşerek öyle büyüleyici bir şekle dönüşür ki; sırf o sahnenin, o dizinin hissini hatırlamak için, o şarkıyı defalarca, üst üste dinlersiniz. Buradan çıkaracağımız sonuç, Kore’de dizi oyuncuları aynı zamanda hem çok yakışıklı hem çok güzel sesli, çok yönlü yeteneklere sahip karizmatik sanatçılar olması. İşte Protect The Boss OST’den iki adet, güzel mi güzel şarkı! Aşağıdaki ilk şarkıyı başrol oyuncularından Kim Jae-Jeong (yaşasın yakışıklı 2. oğlanizm kardeşliği!) söylüyor, haberiniz olsun:






alını


Saat: 20:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.