Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Güzellik - Moda (https://www.forumaski.com/guzellik-moda/)
-   -   Sonbaharın Favori Rengi Mürdüm (https://www.forumaski.com/guzellik-moda/169287-sonbaharin-favori-rengi-murdum.html)

Behice 08.10.2015 16:18

Sonbaharın Favori Rengi Mürdüm
 
Sonbaharın Favori Rengi Mürdüm

Bu sonbaharın favorisi mürdüm rengine saçlardan aksesuarlara hırkalardan ojelere her yerde rastlamanız mümkün. Siz de dolabınızda mürdüme yer açın trendden uzak kalmayın.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Yaz bitti, sonbahar bütün haşmetiyle geldi. Şimdi tüm kadınlar aniden soğuyan havada gardırobun derinliklerinde kaybolmuş giysilerini aramaya başladı bile. Geçen sezonda dolabınızda hangi renkler hakimdi bilinmez ama bu sonbahar baştan ayağa mürdüm rengi hakim olacak.

Ojelerden saçlara bluzlardan ayakkabılara
- Özellikle iş yerinde ağır ve asil renklerden hoşlananlardansınız şık mürdüm rengi bir bluzla kombin edebileceğiniz kalem etek ikilisi gayet hoş durur.

- Simsiyah dizüstü bir elbise, dudak ve tırnaklarınızda da mürdüm hakimiyeti sağlayarak tek bir noktada bu rengi kullanabilirsiniz.

- Renkli saçlar son yıllarda oldukça trend. Bu sonbaharda renkli saçlarda en popüler renk ise tabi ki mürdüm.

- Gelelim ayakkabı tercihine, şık stilettolar ya da binici çizmeleri. Hangisinden edinirseniz edinin renginiz mürdüm olsun.

- Tüm bu önerilerden yola çıkarak mürdüm rengi ürünlerle mutlaka tanışın, trendi olmaktan geri kalmayın.Bizden söylemesi!


Saat: 19:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.