|
Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Vejeteryan Poğaça konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.06.2014, 12:49 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Vejeteryan Poğaça Vejeteryan Poğaça Malzemeler 1 su bardağı su Yarım su bardağı sıvıyağ 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiği kadar un İçi için: Yarım kavanoz köz patlıcan Tarif Hamur malzemesi yoğrulur, 15 dakika dinlendirilir. Sonra ceviz kadar parçalar alınır, parmak uçlarıyla açılır. Yeteri kadar patlıcan konur, kapatılır. Yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerine biraz zeytinyağı sürülür. 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir. |
14.06.2014, 12:51 | #2 (permalink) |
| Cevap: Vejeteryan Poğaça Teşekkürler @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]) Tam küçük oğluma göre,hem vejeteryan hem patlıcan közünü çok sever. Yapacağım mutlaka)
__________________ Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, Yalnız söylenen sesi duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun,Ne duyabiliyorsun. "Hayret et! Çünkü hayrettir göğe açılan pencere. Hayret ettim ve gördüm, bin ayet güldü yüzüme." |
14.06.2014, 12:58 | #3 (permalink) | |
Süper Üye | Cevap: Vejeteryan Poğaça Alıntı:
| |
14.06.2014, 13:02 | #4 (permalink) |
| Cevap: Vejeteryan Poğaça Çok şükür sağlığı çok iyi. Sadece ızgara tavuk ve balık yer.Haşlama et bizde pişmiyor. Seçmeli vejeteryanlık onunkisi) Et kokusuna karşı hassas.
__________________ Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, Yalnız söylenen sesi duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun,Ne duyabiliyorsun. "Hayret et! Çünkü hayrettir göğe açılan pencere. Hayret ettim ve gördüm, bin ayet güldü yüzüme." Konu Asrevya tarafından (14.06.2014 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir. |
14.06.2014, 13:11 | #5 (permalink) |
Süper Üye | Cevap: Vejeteryan Poğaça Ha iyi sadece et yemiyor güzel o zaman tavuk ve balık yemesi güzel |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |