Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Hamur İşleri
Kayıt ol Yardım Kimler Online Bugünki Mesajlar Arama

canlı casino siteleri canlı casino siteleri sagedatasecurity.com casino siteleri takipçi satın al
porno diyarbakır escort bayan antalya escort malatya escort

Fıççın

Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Fıççın konusu , ...


Like Tree2Beğeni
  • 2 Post By Esz

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.10.2015, 00:22   #1 (permalink)
Esz
Gecmiş toz gibidir,
üfle gitsin ..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Fıççın

Fıççın



Hamuru için Malzemeler
1 su bardağı süt
½ su bardağı eritilmiş tereyağı
½ paket yaş maya
3 su bardağı un
Tuz

İç Harç için Malzemeler
½ kg az yağlı kıyma
3 adet kuru soğan
4-5 adet sivri biber
3 adet domates – iç çekirdekleri çıkmış
2 diş sarımsak
1 kaşık biber salçası
Tuz
1 adet yumurta – üzeri için

Hamuru için tüm malzemeleri yoğurun ve mayalanması için yoğurduğunuz kabı hiç hava almayacak şekilde strech ile kapatıp, kenarda bekletin.

İç harç için soğan, biber, domates, sarımsağı çok küçük küp doğrayın ve çiğden kıyma ile harmanlayın.
Biber salçası, pul biber ve tuzu da ekleyip iyice karıştırın.Yuvarlak fırın tepsinizi yağlayın.

Hamurun yarısından biraz fazlasını merdane ile açıp tepsinin kenarlarından biraz taşacak şekilde fırın kabına yerleştirin.
Hazırladığınız iç harcı hamurun üzerine yayın. Kalan hamuru fırın kabı büyüklüğünde açıp kıymalı harcın üzerine kapatın.

Kenarları taşan hamuru üstteki hamurla şekil vererek birleştirin. Üstteki hamurun tam ortasına çay tabağı büyüklüğünde bir delik açın.
Üzerine yumurta sürüp 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişirin.

Papatya ve Brcu beğendi
Esz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2015, 00:29   #2 (permalink)
"Kırk Yılda Bir Gibisin"
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Fıççın

Çok duyduğum bir lezzet ama yemek nasip olmadı
Nefis görünüyor gece gece paylaşmasan iyiydi
Teşekkürler

__________________
"Ve...
Cennet bazen bir tebessüme ilişir"
Ruzenin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2016, 11:47   #3 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Fıççın

İsmi değişikmiş görüntüsü güzel tadını denemek lazım

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
yetişkin sohbet chatkamerali.net

Saat: 02:00