|
Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Etli börek konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
24.11.2012, 02:01 | #1 (permalink) |
| Etli börek Etli börek Mutfağınıza renk katacak sağlıklı ve pratik yemek tarifleri İkbal Gürpınar'dan geliyor. 300 gr küçük doğranmış dana kuşbaşı et 1 adet soğan 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta 1 bardak süt 4 adet yufka Tuz, karabiber Yapılışı: Soğanlar yemeklik olarak doğranır ve etlerle beraber kavrulur. Yumurtalar yağ ve sütle karıştırılarak yufkaların arasına serpilecek olan karışım hazırlanır. Yufkalardan 2 tanesi tepsimizin altına serilir, arasına sütlü karışımdan 1 kepçe kadar yayılır. Daha sonra etli harcımız yayılır. Tekrar 2 yufka aynı şekilde döşenir. 180 derecelik fırında 40 dakika kadar pişirilir. Dilimlenerek sıcak olarak servis edilir.
__________________ Herkes herkesi sevmesin, gerek yok. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |