|
Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Çatal konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.08.2013, 14:46 | #1 (permalink) |
Soluma yaslanırsan,
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Solunda yaşlanırım. | Çatal Çatal Malzemeler 1 kg un 2 adet yumurta 20-25 gr yaş maya 50 gr toz şeker 25 gr tuz 1 tatlı kaşığı mahlep ½ paket margarin 50 gram sıvı yağ Üzerine sürmek için yumurta Tarif Unu, margarini, yumurtayı, sıvı yağını, mayayı, tuzu, şekeri ve mahlep ilave edilip iyice yoğrulur. Yoğrulan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp her parça 1 karış boyunda ve bir parmak kalınlığında 3 tane çubuk şeklinde hazırlanır. Üç parça bir araya getirilip uçları birleştirilip sağa ve sola kıvrılır. Tüm hamura bitinceye kadar aynı şekil verilir. Üzerine yumurta sarısı sürülüp istenirse çörek otu serpilip servis yapılır. Konu Urahara tarafından (25.08.2013 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |