Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Hayvanlar Alemi (https://www.forumaski.com/hayvanlar-alemi/)
-   -   Köpek Balıkları da Spa'ya Gidiyor! (https://www.forumaski.com/hayvanlar-alemi/76924-kopek-baliklari-da-spaya-gidiyor.html)

Sultan ŞAH 14.12.2013 00:49

Köpek Balıkları da Spa'ya Gidiyor!
 
Köpek Balıkları da Spa'ya Gidiyor!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Denizin en büyük yırtıcıları da bakımlarına özen gösteriyor.


Biz insanlar sağlık ve bakım için güzellik salonlarına, spalara, kaplıcalara gideriz. Bu sağlık merkezlerinin bir kısmın da hastalıkları temizleyen küçük balıklarında olduğu şifalı göller bulunur. İşin ilginci balık yiyen insanlar bu şifalı havuzlarda kendilerini balıklara yem ederler.

Benzer şekilde denizlerin en büyü yırtıcısı, balık (bazen de insan) yemekten ara verdiği zamanlarda bu tarz balıklı spalara uğruyor.

Uzmanlar, köpek balıklarının zaman zaman, temizlik konusunda uzman bu balıkların olduğu mekanlara geldiğini tespit etmişler. Söz konusu alana gelen köpekbalığı sistematik olarak bölgede gezip, temizlik uzmanı küçük balıkların dikkatini çekmeye çalışıyor. Balıklar da köpek balığının üstündeki parazitleri, ölü dokuları temizliyor.
Bu şifalı alanlar oldukça faydalı ama siz gene de köpekbalıklarının tercih ettiği yerleri değil insanlara özel yerlere gitseniz "sağlınız" için daha iyi olur.


Saat: 02:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.