Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Hediyelik Eşya (https://www.forumaski.com/hediyelik-esya/)
-   -   Dikiş Makinesi Müzik Kutusu (https://www.forumaski.com/hediyelik-esya/150731-dikis-makinesi-muzik-kutusu.html)

Perii 09.04.2015 20:33

Dikiş Makinesi Müzik Kutusu
 
Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Dikişi Makinesi Müzik Kutusu annelerin, anneannelerin kullandığı dikiş makinesi şeklinde bir müzik kutusudur. Dikişi Makinesi Müzik Kutusu sayesinde eviniz de Retro bir hava esecek. O çalarken siz geçmişe gideceksiniz.
Tekstilin bu kadar gelişmediği dönemlerde fedakar annelerimiz sabahlara kadar dikiş makineleri karşısında oturup bir birinden güzel şaheserler meydana getirirlerdi. Tekstil geliştikçe hazır giyim ön plana çıktı dikiş makineleri de bir kenarda paslanmaya bırakıldı. Dikişi Makinesi Müzik Kutusu tıpkı eskiden hatırladığımız dikiş makineleri gibi ama biraz küçük ve oldukça sevimli.

Dikişi Makinesi Müzik Kutusunu yandaki anahtarından kuruyorsunuz daha sonra çekmecesini açtığınızda sizi maziye götürecek bir şekilde müzik çalmaya başlıyor. Müzik çalarken de bir yandan bir dikiş makinesi gibi çalışıyor.

16.8cm x 9.5cm x 19.5cm boyutlarındaki Dikişi Makinesi Müzik Kutusu plastikten üretilmiştir. Üzerinde metal kurma aksamı ve kumaş malzemesi bulunmaktadır.

417g olan ürün zamanında çok dikiş dikenlere veya dikiş dikmeyi çok sevenlere hediye edebileceğiniz çok özel bir hediye olacaktır.

Liich 11.04.2015 15:10

Cevap: Dikiş Makinesi Müzik Kutusu
 
Cok hoş


Saat: 04:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.