Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Hediyelik Eşya (https://www.forumaski.com/hediyelik-esya/)
-   -   Bir Eşşeklik yaptım diyebilmek için (https://www.forumaski.com/hediyelik-esya/73072-bir-esseklik-yaptim-diyebilmek-icin.html)

KaRaqiZz 04.12.2013 09:36

Bir Eşşeklik yaptım diyebilmek için
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Çizgi film sevenlerin yakinen tanıdığı Eşşek Eeyore sevdiklerinize şirinlik yapabilmeniz için kırmızı bir kutunun içine saklanıyor.

Eeyore Çok Aşık Çoook Hediye Sepetini ister sevgilinize doğum günü hediyesi olarak verin, ister yapmış olduğunuz eşşekliğin somut delili olarak.

Eeyore Çok Aşık Çoook Hediye Sepeti içerisinde elinde kalp veya balon tutan bir adet 20cm peluş ve lisanslı Eeyore eşşek, tamamen kuş tüylerinden yapılmış olan bir adet gün, bir ay boyunca hergün sevginizi gösterebileceğiniz 30 adet sevgi mesajı yazılı kırmızı kalp, tatlı yiyip tatlı konuşabileceğiniz iki adet kalp şekillinde çikolata ve ortama romantizm katan kırmızı otriş bulunmaktadır.

FeCr 04.12.2013 10:21

Cevap: Bir Eşşeklik yaptım diyebilmek için
 
Bu hediye gerçekten çok güzel..lakin hediye ettiğiniz kişi sizin kadar ince duygulu değil ve tebessüm ile sevgiyi aynı potada eritmeyi sizin kadar becerememiş ise,canım hediyeniz bir mizah malzemesine dönüşüp sizi incitebilir.
İki kere düşünülmesinde fayda var derim :D

Teşekkürler paylaşım için


Saat: 21:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.