Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Hukuk (https://www.forumaski.com/hukuk/)
-   -   Şiddetli Geçimsizlik Nedeniyle Boşanma Ve Dava Dilekçesi (https://www.forumaski.com/hukuk/131828-siddetli-gecimsizlik-nedeniyle-bosanma-ve-dava-dilekcesi.html)

Dominic Torretto 18.09.2014 15:45

Şiddetli Geçimsizlik Nedeniyle Boşanma Ve Dava Dilekçesi
 
Şiddetli Geçimsizlik Nedeniyle Boşanma Ve Dava Dilekçesi

Şiddetli Geçimsizlik Nedeniyle Boşanma Ve Dava Dilekçesi

.... AİLE MAHKEMESİ SAYIN HAKİMLİĞİ'NE

DAVACI :

VEKİLİ :

DAVALI :

DAVA : Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Boşanma davasıdır.

OLAYLAR : 1- Müvekkilem, davalı ile …………..2000 tarihinde evlenmişlerdir. Evliliklerinin ilk dönemlerinde huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerine rağmen, daha sonraki dönemlerde kişilik uyuşmazlığından ve kültür farklılıklarından kaynaklanan sorunlar nedeniyle geçimsizlik meydana gelmiştir. Bu geçimsizlik evlilik birliğinin yeniden tesisini imkansız hale getirmiştir.

2- Müvekkilemin, davalı ile evliliklerinden çocukları da olmadığı için velayet ile ilgili bir sorunları da bulunmamaktadır.

3- Müvekkilem, gerek kendisinin ve gerekse eşinin daha fazla yıpranmaması için fiilen biten bu evliliği hukuken de sona erdirmek istemektedir. Zira bu evliliğin devamında herhangi bir fayda kalmamıştır. Bu nedenle işbu davayı açma zarureti hasıl olmuştur.

NETİCE VE SONUÇ : Yukarıda arz ve izah edilen sebeplerle, Müvekkilem ile davalının BOŞANMALARINA karar verilmesini bilvekale saygıyla arz ve talep ederim. …/…../2008

DAVACI

Ad – Soyad – İmza


Saat: 18:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.