Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   17 Eylül 2014 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/131617-17-eylul-2014-carsamba-ikizler-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

YeşiL6 17.09.2014 09:16

17 Eylül 2014 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Eylül 2014 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İkizler Burcu

Kendinize olan güven ve saygınız çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. Dünü dünde bırakın ve günün getirilerine adapte olun bunu başardığınız anda sizing için yeni başlangıçlar fırsatlar söz konusu olacak. Aradığınız şansın hiçte uzağınızda olmadığını fark edince şaşkın ve mutluluğu bir arada yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda ise çocuklar ve onları temsil eden konularda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hamilelik haberi ya da çocuğunuzun başarısı gibi..
Günün Olumlaması: Zümrüdü anka kuşu gibi küllerimden yeniden doğuyor yep yeni başlangıçlara aşkla yürüyorum. Korkularımdan su gibi akıp giden gözyaşlarımla arınıyor güçleniyor attığım her adımın sorumluluğunu alıyor hayatın akışı ile tamamlanıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Günün Rengi: Kırmızı


Saat: 02:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.