Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   16 Şubat 2015 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/147121-16-subat-2015-pazartesi-ikizler-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 16.02.2015 18:29

16 Şubat 2015 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
 
16 Şubat 2015 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz bazı durumlarda yetersiz kalabiliyor. Bazen hiç direnmeden problemleri oluruna bırakıyorsunuz. Bu çok insani gibi görünse de problemlerin artmasına neden oluyor. Küçük, küçük de olsalar gündelik problemler kümeleşip canınızı sıkabiliyor.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizle beraberliğiniz size mutluluk ve onur veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin, aşk adı altında yaşanması tuhafınıza gidiyor.

İş Yaşamı : Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olabilir.

Para Durumu : Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor. .

Dikkat : Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bir ahbabınızın önemli bir aile problemine beklenen ilgiyi göstermelisiniz. İlgisiz kalmanız problemi büyütebilir.


Saat: 04:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.