Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bu Ay - Nisan 2015 (https://www.forumaski.com/ikizler/150544-ikizler-burcunda-bu-ay-nisan-2015-a.html)

DeRDeST 05.04.2015 13:22

İkizler Burcunda Bu Ay - Nisan 2015
 
İkizler Burcunda Bu Ay - Nisan 2015

:ikizler:

NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

4 Nisan tarihinde Terazi burcunda Tam Ay Tutulması meydana gelecek. Duygu dünyamız, aşk hayatımız ve çocuklarla ilgili konularda etkili olacak. Tutulmanın etkisi yaklaşık 6 ay gibi bir süreyi kaplıyor olacak. Tam Ay Tutulması ile aşk, denge ve uyum konuları önem taşıyacak. Uyum ve ılımlılık arzusu aranacak. Tam Ay Tutulmasının görünümlerine baktığımızda, özellikle maddi konularda zorlayıcı bir etki söz konusu olacak. Yaklaşık 6 aylık süre içerisinde sizlere tavsiyem hedeflerinizi, toplumsal ve özel ilişkilerinizi belli bir forma getirmeniz yönünde olacak.

11 Nisan tarihinde Venüs 225 gün sonra burcunuzu ziyaret edecek. Bu ziyaret İkizler için oldukça olumlu olacak.

15 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. İlişkilerde, hedeflerinizde, kişisel kararlarınızda durdurucu ve zaman kazandırıcı bir etki yaratacak. Acele ve çabuk karar vermeye alışmış olan İkizler için bu geçiş biraz sıkıcı gelebilir fakat bu etki yanlış karar vermenin önüne geçecektir.

18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda doğacak. Şu anda gittiğiniz yol, mevcut sistem, sosyal ilişkiler ele alınacak.Adımlarınızı düşünmek, gözden geçirmek ve kararlarınızın eksilerini artılarını hesaplamak gündemde olacak.
Nisan ayının genelinde fikirsel alışverişler, kararlar, her anlamda bekle ve gör hali etkili olacak.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki, Venüs-Chiron olumlu görünümü, aşk hayatımız, ilişki meseleleri ve kariyerimizle ilgili konularda ne gibi isteklerimiz var, neler bizi zayıf düşürmekte, nasıl bir çıkış yolu bulabiliriz bunları ele alacağız. Bunları güçlendirerek problemlerimizden kurtulabileceğiz.

6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum, hakikaten hızlı ve oldukça yeni değişimlerin startı oluyor. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilir, bir anda eski çevrenizden yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Hayatınıza yepyeni bir insan girebilir. Mevcut ilişkinizde ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Bu değişimlerin sürpriz şekilde gerçekleşmesi mümkündür. Aklınızda olmayan bir hızla yaşamınızın renklenişi, hareketlenişiyle sosyal hayatınız da gelişir, çevrenizdeki insanlar da değişir. Bu hızlılık sizi bir hayli mutlu edecektir. Bu değişimin size gelişim yönünde de katkısı sayılır derecede artar. Hani şöyle diyebiliriz. Eski hayatınız, eski çevreniz geride kalır, yeni bir kapı önünüzde açılır. 11 Nisan Venüs burcunuzda seyrine başladığında, bütün bu yenilikler çok daha belirginleşir.

13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, ilişkiye verilen bir aranın, beklenmedik bazı durumları gözden geçirmek istediğimizin işaretçisidir. Duyduklarımız, söylentiler veya kulağımıza gelenler, bizim yaşadıklarımızdan çıkardığımız sonuçlar, hızlı bir ilişkiye hazır olmadığımızı, eğer mevcut beraberliğimizde problemler varsa, bunları geri planda düşünmemizin doğru olacağını söylüyor. Şu aralar Merkür-Boğa burcunda ilerliyor ve bizim için sağlamlık, dürüstlük, huzur, doğru sözlülük, konuştuğunu bilmek çok önemli. Biz de ağzımızdan çıkanı duymalıyız ve olan bitene bir daha bakmalıyız.

20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihinde, duyduğumuz bir haberin veya gelişmelerin ne derece doğru olduğunu araştırmak lazım. Öyle abartılı düşünmeden ancak dikkat ederek, durumu gözlem altına almak lazım. 22 Nisan tarihinde aşkta güzel bir gün. Olumlu gelişmeler moralimizi yükseltir.

İŞ VE KARİYER

1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, aşk hayatınız, hedefleriniz, mali konular ve değişim arzunuzun önemini vurguluyor. Duyarlısınız. Çünkü şartlar gereği aşkı, hayatı, ilerisini görebilmeniz için, her şeyin yerli yerine oturmuş olması gerekiyor. Mali anlamda yaşanan bazı sıkışıklıklar, eş, ortak veya finansal zorluklar istediğiniz gibi hareket edememenize sebep olduğu için zorlanıyorsunuz. Bu tutulmanın kaynak arayışı, parasal destek arzunuz, duygusal yöndeki problemlerle mücadele yönünde önem taşıdığını söyleyebiliriz. Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, istikrarsız olan her şeyin sizi yorabileceğini, güven vermeyen, kazandırıcı olmayan işlerin, ilişkilerin, hedeflerin mutlaka tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini söylemeliyiz.

5 Nisan tarihindeki görünümü, hem aktif bir iletişimin hem de başkalarıyla ortaklaşa hareket etmenin işaretçisidir. Konuşmalarımız, düşüncelerimizle iş hayatımız ve toplumsal konularda başarılı olabiliriz.

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü fikirlerimizin başkaları tarafından beğenilmesini sağlıyor. Kolayca iletişime geçebilir, ilgili kişilerle bir araya gelebiliriz. Yolculuk, görüşmeler, yeni işler, başkalarına destek olmak, hevesle işlerimizi yoluna koymak anlamında enerjimiz gayet güçlü.

13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. İşe yarar ve kazandırıcı olan bilgiye ulaşma arzunuz kendi içinizde bir hayli yükselir. Bir şeyleri anlamaya, algılamaya, bundan ne yarar elde edebileceğimizi düşünmeye başlarız. Çoğunlukla uygulanabilir, pratik olan işleri tercih edersiniz. Fiziksel ve zihinsel anlamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan her türlü konuya özel önem vererek zamanınızı geçirirsiniz. Bu geçişi yöneten Venüs, burcunuzda ilerlediği için, isteklerinizi elde edebileceğiniz kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Yarar sağlayabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz.

20-26 Nisan arası: Bu hafta biraz kafamızı karıştıran, bizi gerginleştiren, kendimizi güvende hissetmediğimizi düşündüren enerjiler var. Bazı işlerin sonuçlarından emin olmadığımız için, beklememiz, sabırlı olmamız gerekir. Bu da bizim gibi aktif bir kişi için sıkıntı vericidir. Ancak unutmayalım ki, Venüs, burcunuzda ilerliyor ve 7 Mayıs tarihine kadar sizi destekliyor. O zaman durumları abartmak yerine, mantıklı şekilde gözden geçirirseniz, mutlaka çözüm bulursunuz. Sadece kendi hislerinizle değil, durumların aslını astarını başkalarına değil, bizzat siz araştırın ve öğrenin. Bir de lütfen sabırlı olun. Fiziksel anlamda enerjiniz düşük olabilir. Dinlenmeye ve her şeyi kafaya takmamaya çalışın.

PARA

1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihinde, her türlü mali ortaklıkta karşı taraf ile uzlaşma yoluna gidebilirsiniz. İş ortağınızla veya boşanma gibi durumlarda eşinizle olan bölüşümlerin kanunlara uygun şekilde yapılması gerekir. Ayrıca yeni kurulacak bir iş ortaklığı ve yapılacak bir evlilikte en başında her türlü konuda konuşmakta, belli bir düzene oturtmakta yarar var.

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, güven içinde yaşamak isteyen birey, arzu ettiği adımları atabilmek için belli kişilerle kontak kurmaya çalışabilir. Gerçekten yetenekli olduğu konularda insanları ikna edebilmek için çaba sarf edebilir. Diğer yandan aşk hayatıyla ilgili meseleleri ortaklaşa çözmek ister. Bu iki alanda mücadele etmek tabii ki yorucudur. Ancak güçlü olmak istiyorsak, çıkarlarımızı korumak niyetindeysek, tabii ki sabırlı olmakta yarar vardır. Şu sıralarda yapılan işlerin mali karşılığı, manevi huzuru veya sorumluluklarını hesap ediniz. Astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Harekete geçmeye değsin.

13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, genel olarak, girişimlerde bulunmanız, mali konularda hedeflerinizi gözden geçirmeniz, toplumsal aktivitelerde bulunmanız yönünde hırslandırıcı olur. Yeni arkadaşlıklara açığızdır. Mali açıdan kazancımız yükselsin, hedeflerimizi gerçekleştirelim, kolayca ilerleyelim ve güzel sürprizlerle canlanalım umudu taşırız. Ancak bu Yeniayın Mars ve Jüpiter ile olan görünümü, aceleci davranmamız, durumu iyice gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor.

20-26 Nisan arası: Parasal konularda bu hafta ne olursa olsun, işinizi sağlam kazığa bağlayın. Bildik bilmedik işlere, yatırımlara kalkışmayın. Elinize geçecek olana değil, elinizde olana bakın. 22 Nisan gün bitmeye yakın sizi rahatlatacak güzel haberler alabilirsiniz.

Nisan ayı astroloji takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-13-14-17-18-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-15-16-28-29
Aşkta En Şanslı Günler: 3-4
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

Yeni Ay: 21-22-23
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 8-9-10
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

KAYNAK: İremSu - MyNet


Saat: 19:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.