Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   25 Nisan 2015 Cumartesi İkizler Burcu (https://www.forumaski.com/ikizler/151733-25-nisan-2015-cumartesi-ikizler-burcu.html)

Şekerpare 25.04.2015 00:55

25 Nisan 2015 Cumartesi İkizler Burcu
 
25 Nisan 2015 Cumartesi İkizler Burcu

:ikizler:


Duygusal ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz ve olaylara kuşkucu bakabilirsiniz. Hayal gücünüzü kuşkulardan arındırın ve sevdiklerinize endişelerinizi yansıtmaktan kaçının. İlişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz ve bu arada idealleriniz değişebilir. Ancak duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Karşılaştığınız kişiler ve olaylar duygularınızı harekete geçirecek ve bu arada eski isteklerinizi hatırlayacaksınız. Moralinizi yükseltin ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın. Duygusal açıdan zayıflık hissedebilirsiniz fakat yaşam enerjiniz yüksek olduğu için duygular ile başa çıkabilirsiniz.

İkizler Burcu Genel Durum
Sosyal çevreniz içerisinde kişilerin arasında elektriklenmeyle ilgili bazı hamleler yapmak isteyebilirsiniz. Dikkatinizi toparlayabilir, olayları detaylarıyla gözden geçirip arabuluculuk rolü üstlenebilirsiniz.

İkizler Burcu Kariyer Durumu
Yürütülmekte olan bir projenin ilerleyişini gözden geçirebilir ve buna yapılacak bazı eklemeler ile getirisinin daha da artırılabileceğini düşünebilirsiniz. Gününüz, bu eklemeleri detaylandırmakla geçebilir.


Saat: 10:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.