Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/ikizler/152722-ikizler-burcunda-bugun-9-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 09.05.2015 14:58

İkizler Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi
 
İkizler Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi

:ikizler:

Sevgili İkizler Cumartesi gününe, Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanacağız. Her konuda belli bir ciddiyet üzerimizde hakim olabilir. Saat 00:48 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz.

Saat 05:39 itibariyle Ay-Güneş arasındaki ferahlatıcı görünüm, hem duygusal anlamda hem yenilikleri uygulamaya dökmede sizleri umutlandırıcıdır. Daha önce kaygı duyduğunuz meseleleri şimdi kendinizden emin bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Olayların istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Gizli görüşmelerinizde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca sezgileriniz size rehberlik edebilir.

Saat 05:47 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan görünüm, geçici sıkıntıların sizin yolunuzdan döndürmemesi gerektiğinin göstergesidir. Yolunuz evet uzun, ancak hedefinizden şaşmazsanız emin olunuz ki, her güçlüğün altından kalkabilirsiniz.

Saat 19:09 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün arasındaki mücadeleci görünüm, iş konularında sizi aktif kılıyor. Şu aralar özellikle iletişimde bulunma ve fikirlerinizi ortaya koyarak gelişimden yana kararlar almak niyetindesiniz. Bu görünüm, hayallerine sahip çıkan ve onları ortaya koymak için yılmadan çalışan kişilerin başarılı olmasını sağlıyor. Burada dikkat edilecek nokta, hem yaptığınızdan hem de ortaya koyduğunuzdan emin olmak. Siz azimli olursanız, tabii ki başarırsınız. Ancak şu noktayı da belirteyim. Bazı gelişmeler sizde hayal kırıklığı yaratıyorsa, alternatif yollar araştırmakta yarar var. Saat 23:35-10 Mayıs saat 02:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 23:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.