Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/ikizler/154885-ikizler-burcunda-bu-ay-ve-kariyer-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 12:55

İkizler Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015
 
İkizler Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015

:ikizler:

1-7 Haziran arası: İş hayatınızı ilgilendiren konularda da Dolunayın etkisi önemli. Özellikle iş ortaklığı olanlar, ortağınızla olan meselelerinizi çok yönlü bir şekilde gözden geçiriniz. Çalışanlar, sizler de bu Dolunayda, işvereninizle ilgili meselelerde biraz daha dikkatli olunuz. Hafta sonuna doğru olan görünümler, ilerisi adına umutlanmanızı sağlıyor. Görüşmeler, bağlantılar, bir araya gelişler olabilir. Ancak aceleyle değil, her ayrıntıyı dikkatle inceleyerek hareket etmekte yarar var.
8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki enerjiniz, gayet akıllı ve aktif bir biçimde kendinizi dile getirişinizin işaretçisidir. Hedefinize uygun kişilerle görüşmelerde bulunabilir, orijinal buluşlarınızla ilgi odağı olabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilmeniz kolaylaşır. Seyahat veya önemli bir değişimle ilgili konular üzerinde konuşabilirsiniz. Sürpriz bir haber alabilirsiniz.
12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Merkür düz seyirle burcunuz üzerinde ilerlemesini sürdürecek. Geçtiğimiz 19 Mayıs tarihinden bu yana yöneticiniz Merkür bildiğiniz gibi gerilemekteydi. Şimdi rahatlıyoruz. Aile ilişkilerinde iletişim yönünde uyumlu ve birbirinizle konuşarak anlaşmaya çalışmak, huzursuzlukları geride bırakmak anlamında rahatlıyoruz. Ev taşıma, kiralama, satın alma gibi işlerimizi bitirebiliriz. Ofis açmayı düşünüyorsak bununla ilgili girişimlerde bulunabiliriz. Start vermek istediğimiz işlere ağırlık verebiliriz. Geri hareket süresince gözden geçirdiğimiz meseleleri yürürlüğe koyabiliriz. Ayrıca dış dünya ile olan iletişimimiz hızlanır, düşüncelerimizi kolayca ifade edebiliriz.
15-21 Haziran arası: 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcuna gerileyecek Satürn çalışma hayatınız, sağlık, iş verimliliği, ustalık, günlük hayatınızı değerlendirme biçiminizle ilgili konularda, dağılmadan, amacınıza uygun şekilde çalışmayı, gözden geçirmelerde bulunmayı ihmal etmeyiniz. İş problemlerinizi kulak arkası yapmayınız ancak düşünmeden etmeden kararlar vermeyiniz. Garantisi olmayan işlere kalkışmayınız. İş bulmadan işten ayrılmayınız. Sorumluluklarınızın mutlaka farkında olunuz.
22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü; eğitim, iş, ticari konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz yeniliklerin göstergesidir. Yeni bir çevreye dahil olmak, taşınmak, kardeşlerinizle olan ilişkiniz, yeni mahalleniz, ortamınız, seyahatler ve görüşmelerin bir hayli yoğun olacağını işaret ediyor. İşte bütün bu gelişmeler sizin için hakikaten olumlu ve keyiflendiricidir. Şöyle bir kendinize gelmenizi, hayat buymuş yahu demenizi, yeni tanışacağınız arkadaşlarınız sayesinde canlanmanızı sağlayan bu görünüm, uzun zamandır beklediğiniz fırsatları da karşınıza çıkarıyor. Hareketlilik bir hayli yükseliyor. Hızlı öğreniyor, hızlı gelişiyorsunuz. İşte aradığınız yenilikler, işte kendinizi en güçlü şekilde ifade edeceğiniz değişimler yakın bir süre içinde sizi kucaklıyor. Hevesle, cesaretle bunları karşılamaya hazır olunuz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde, önünüzde yeni bir kapı açılmak üzere. O zaman hoş gelsin, sefalar getirsin hayatınıza diyelim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 02:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.