Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/ikizler/155359-ikizler-burcunda-bugun-31-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 31.05.2015 03:29

İkizler Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar
 
İkizler Burcunda Bugün - 31 Mayıs 2015 Pazar

:ikizler:

Sevgili İkizler Pazar gününe, saat 07:31 Ay-Neptün olumlu görünümüyle adım atacağız. Bu enerji yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparak işlerimizi başarılı şekilde yapacağımızın işaretçisidir.

Saat 16:08 itibariyle Güneş-Neptün arasındaki zorlu görünüm, dağılmadan bir mesele üzerinde odaklanmanın yararlı olacağını gösteriyor. Özellikle mesleki konularda iletişiminize özen göstermelisiniz. İnsanları dinlemeyi bilmeli ve görüş alışverişinde bulunmalısınız. İşlerinizin yolunda gitmesi için, hedefleriniz adına girişimci olmalı, taktik becerinizi geliştirmelisiniz. Fırsatların kaçmaması için sistemli çalışmalısınız. Bazı durumlar sizi çelişkide bırakabilir. Ancak kariyer hedefleyen kişi, akıllı seçimlerde bulunmalı ve sabırlı olmayı bilmelidir.

Saat 17:40 Ay-Pluto olumlu görünümü, katı ve bizi sınırlayıcı olan her şeyi geride bırakmanın rahatlatıcı olacağını söylüyor. Kolay olmasa da, bu görünüm sayesinde, derinlemesine gözden geçirmelerde bulunuyoruz. Ancak kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz.

Saat 20:31 Ay-Jüpiter görünümü, bir çok mesele üzerinde bazen abartılı düşünmenize neden olabilir. Yaptığınız planların dışına çıkıldığında, bir aksilik olduğunda veya bir şeylere zorlandığınızda lafınızı hiç esirgemezsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 07:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.