Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/ikizler/157584-ikizler-burcunda-bugun-21-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 21.06.2015 06:22

İkizler Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar
 
İkizler Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar

:ikizler:

Sevgili İkizler Pazar gününe, saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji, farkınızı ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz.

Saat 15:53 Ay-Mars görümü, aktif saatlerin başlangıcıdır. Diliniz, gönlünüz ve siz, bir bütün halinde arzu ettiklerinize yönelirsiniz.

Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu kısa süreyi, rahatlamamızı sağlayan çalışmalara, dinlenmeye ayırmamızda yararlı olacaktır.

21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında güven içinde yaşamak, paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmek, (tutumluluk), gereksiz alışverişlerden kaçınmak ve bütçeniz çerçevesinde hareket etmek dönemin önemli etkileri arasında yer alır. Amacınız güvence olduğundan bunu iki alanda daha fazla gösterebilirsiniz. Birincisi işinizde güçlenmek ve gelirinizi yükseltmek ikincisi ise, kazanımlarınızı doğru yer ve doğru alanlardan değerlendirmektir. Böylece kimseye muhtaç olmadan ilerlemek istersiniz. Mutluluk ve huzur bulabilmenin finansal açıdan güçlü olmakla eş değer olduğu düşünülen bu süreçte yakınlarınızla ilgili mali ve manevi anlamdaki konular üzerinde de durabilirsiniz.

Saat 19:58 itibariyle Ay-Başak burcunda ilerleyecek ve saat 20:00 de Güneş ile olumlu bir görünüm yapacak. Evimizin ihtiyaçlarını karşılarken ekonomik düşünelim. Ev kiralamak-satın almak gibi konularda bütçemize göre hareket etmemizde yarar var. Tadilat-bakım-onarım düşünüyorsak, konusunda uzman kişilere başvurmamız tabii ki faydalı olur. Tatile gitmeyi veya sezonluk bir yerde dinlenmeyi istiyorsak bir araştıralım. Tatilde olanlar, parasal anlamda dikkatlice hareket etmemiz yerinde olur.

Saat 19:58 itibariyle Ay-Başak burcunda ilerleyerek, saat 20:00 de Güneş ile olumlu bir görünüm yapacak. Etrafımızdaki kişileri iyice gözlem altına alırız. Değerlerimizi savunuruz. Yanlış bir şeyler gördüğümüzde bunları kendi kriterlerimiz doğrultusunda bazen eleştirebiliriz. Bu çok doğaldır. Ailemize düşkün oluruz. Etrafımızdaki insanlarla elden geldiğince anlaşmaya çalışırız. Yakınlarımıza yardımcı olmaya çalışırız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 03:12

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.