Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık İkizler Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/158647-zeynep-turan-29-haziran-5-temmuz-2015-haftalik-ikizler-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 03:20

Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık İkizler Burcu Yorumu
 
Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık İkizler Burcu Yorumu

:ikizler:

Haziran ayında yaşanan Merkür gerilemesinin seni ne kadar zorlayacağından söz etmiştim hatırlarsan… Dengelerin biraz olsun bozulacağının vurgusunu yapmıştım. İkili ilişkilerinde ya da maddi açılarda olsun zorlanabileceğin bir ay geçireceğinin uyarısında bulunmuştum sana. Neyse ki Temmuz ayı geliyor. İçini karartmana gerek yok! Elin biraz daha bollaşacak. Yeni bir ayın başlangıcı daima güzeldir; moralini bozma!

En güzel cevabım sessizliğimdir benim…Temmuz haftasının ilk günü olan 1 Temmuz Çarşamba günü seni büyük ego savaşları bekliyor. Sakın gardını düşürme ve kalkanlarını kuşanmayı ihmal etme! Arkadaşların senden habersiz organizasyonlar içinde bulunabilir, senden gizli konuların içine dalabilirler. Biliyorum bu seni heyecanlandıracak, tedirgin edecek ve meraklandıracak. Hamle yapmadan önce dur bekle. Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, harcamalarını yükseltebilir. Sen, sen ol; sonunu kestiremediğin yüklerin altına girme!

Hafta bitiyor diye iş teklifleri gelmez mi sandın? Ay’ın Kova burcundaki konumu mesleki amacı yenilik yaratmak olan insanlara destek tanıyor. Bu konum sayesinde şansın yaver gidecek diyebilirim Yöneticilik, hastane ve muhasebe sektörlerinden birindeysen Pazar günü telefonların susmayabilir.


Saat: 21:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.