Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   22.02.2012 İkizler Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/27505-22-02-2012-ikizler-burcu-yorumu.html)

Gülümse 22.02.2013 09:06

22.02.2012 İkizler Burcu Yorumu
 
Bazı ilişkilerinizde peşin hükümlü biri olarak tanınmanız, size haksızlık gibi geliyor. Bunu yok etmek için de, susup görüş belirtmemek gibi kontra bir yöntem izliyorsunuz. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla ilgili olarak gördüğünüz kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizle ilgili bazı kuşkular taşıyorsunuz. Tanışıp etkilendiğiniz insanı, beyninize yer etmiş bazı eski takıntılarla mutsuz edebileceğinizi düşünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Bugünü problemsiz geçirmek istiyorsunuz. Bugünün yorucu işlerini yarına erteleyeceksiniz. Akşam saatlerinde yapılacak toplantıya girmemenin yollarını arayacaksınız.

Para Durumu : Bir para meselesinden arkadaşınızla aranızın açılması, bugün yaşadığınız tek para sorunu. Yakın bir günde çok paranın konu edildiği ve bu parayla herkesin eşit şekilde ilgili olduğu bir kalabalığın içinde olacaksınız.

Dikkat : Akşam yapacağınız bir ziyarette çok enteresan bulup şaşırdığınız bir tartışmaya tanık olacaksınız. Bu tartışmadaki enteresanlığı anlamaya çalışıp işin üzerine gitmeniz sizi küçük duruma düşürebilir.


Saat: 15:12

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.