Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   27 Temmuz 2013 Cumartesi İkizler Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/43242-27-temmuz-2013-cumartesi-ikizler-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 27.07.2013 02:28

27 Temmuz 2013 Cumartesi İkizler Burcu Yorumu
 
27 Temmuz 2013 Cumartesi İkizler Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Güzel yemeklerle aranız iyi, bugün tam istediğiniz gibi bir yemek fırsatı önünüze çıkabilir. Dost, akraba davetleri alabilirsiniz, sakın kaçırmayın, tam ağzınıza layık yemekler olacak. İşyerinizdeki bir değişiklik hem sevindirecek, hem üzecek sizi. Gözlerinizi fazla yoruyorsunuz. Sevdiğinizin beklentilerine yanıt vermekten uzak bir gününüzdesiniz.

Aşk Yaşamı : Sabah bir telefon konuşması ya da görüşme canınızı sıkabilir. O tatlı bir söz bekliyor, siz esirgiyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz özeni o da bekliyor ama siz oralı değilsiniz. Ufak bir tartışma olabilir ve bugün için yaptığınız plan bozulabilir. Siz bunu umursamayabilirsiniz ama o bunu büyütecek, haberiniz olsun.

İş Yaşamı : Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız iş teklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Para Durumu : Para durumunuz sınırda, yakın zamanda düzeleceği de yok, bu nedenle fazla harcamadan kaçınmanız gerekiyor. Bugün, küçük bir armağan için para harcayabilirsiniz. Ama bu sizin bütçenizi sarsmaz. Özel harcamalarınızı biraz kısmanızda yarar var.

Dikkat : Çevrenizdekilerin sizden beklentilerini göz ardı etmeyin. Ben merkezcilik, sonunda sizi yalnız bırakabilir.


Saat: 04:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.