Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   07 Ağustos 2013 Çarşamba İkizler Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/45984-07-agustos-2013-carsamba-ikizler-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 07.08.2013 15:03

07 Ağustos 2013 Çarşamba İkizler Burcu Yorumu
 
07 Ağustos 2013 Çarşamba İkizler Burcu Yorumu
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Bugün karşılaşacağınız bazı olaylara gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Gün içinde sinirlerinize hakim olmak konusunda güçlük çekebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak isteyeceksiniz. Fakat sinirli davranışlarınız ile onları çileden çıkaracaksınız. Alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandırabilir.

Aşk Yaşamı : Bugün romantizm sizden çok uzaklarda olacak. Sevgilinize karşı çok kaba davranışlar sergilemeniz muhtemel. Bu davranışlarınızın sevgilinizin kalbini kıracağını aklınızdan çıkarmamalısınız.

İş Yaşamı : İş yerinizde organizasyon gibi konularla ilgilenmeniz olası. Bugün işinizle bir takım olumlu gelişmeler sizi bir hayli mutlu edecek. Uzun zamandan beri kurmayı hayal ettiğiniz iş bağlantısını bugün kurabilirsiniz.

Para Durumu : Maddi olarak rahat bir gün. Bugün gereksiz harcamalardan kaçınacak ve kendinizi tasarrufa yönelteceksiniz. Evinizle ilgili ufak bir masrafı erteleyeceksiniz.

Dikkat : Bugün sinirli ruh haliniz ile sevdiklerinizi kırabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı sizi gerginleştirecek ortamlardan uzak durmalısınız.


Saat: 15:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.