Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   30 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/58635-30-eylul-2013-ikizler-burcu-yorumu.html)

Ela 30.09.2013 11:56

30 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu
 
30 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Duygusal yönden daha mantıklı düşünmeye başladığınız bir gündesiniz. Yoğun iş günleri ve kazanma hırsınız yüzünden sevgilinizin sizden uzaklaştığını düşünmeniz yüzünden ilginizi ona yönelttiniz ve kaybettiğiniz zamanı telefi edici davranışlar içindesiniz. Ona bazı güzel sürprizler hazırlığı içerisindesiniz ve ailesine yakınlığını bildiğiniz için onları da arayıp, onlarla yakın bir ilişki içerisine gireceksiniz.
Bugün zihninizi kendi özel yaşamınız meşgul edecek. Bu yüzden işinizle ilgili olmayan başka uğraşlar içerisinde olacaksınız ama günlük işinizi de ihmal edip sorunlar yaratmamaya çalışacaksınız. Sizin için önemli olan birisi ile yapacağınız görüşme de faydalı bilgiler edineceksiniz. Önemli kararlar almaktan kaçınsanız da kafanızda işinizle ilgili yeni fikirler oluşacak.
Bugün beklediğiniz paraya kavuştunuz ve çok zamandır hem kendinize hem de partnerinize almak istediğiniz güzel şeyler için alış verişe çıkacaksınız.
iş hayatınızı ve özel hayatınızı dengelemeyi öğrenmelisiniz. Her gün farklı bir kimlikle dolaşmanız yüzünden sevdiğiniz insanlar sizle ilişkilerinde dikkatli oluyorlar.


Saat: 07:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.