Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   Aşk Hayatında İkizler Burcu Erkeği (https://www.forumaski.com/ikizler/88064-ask-hayatinda-ikizler-burcu-erkegi.html)

Perii 29.01.2014 23:55

Aşk Hayatında İkizler Burcu Erkeği
 
Aşk Hayatında İkizler Burcu Erkeği

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İkizler erkeği, uyanık zekâsıyla isteklerinizi sezer. Size kadınlığınızı hissettirmek için mükemmeldir. İkizler erkeği canlı ve hareketlidir, bu yüzden eşinden de bazı manevi taleplerde bulunur, ama bir kadının meziyetlerini takdir etmeyi iyi bilir. Ona kesinlikle sizinle ilgili her şeyi anlatmayın. Sık sık her şeyin odak noktası olmayı sever ve herkes de bunu düşünmeden kabullenir. Her zaman iyi olan, yaşamdan zevk alan ve başka insanların da neden onun gibi yaşayamadığını anlamayan bir insan izlenimi verir. Ama yanındakilere güven ve cesaret de verebilir. Kendi ne yabancı değildir, eğer onunla beraber yaşarsanız, ne zaman rol yaptığını fark edebilirsiniz.
Eğer bir İkizlerle arkadaş olduysanız, tebrikler, fantastiktir. Aslında sonsuz ve gerçek aşkı arar, ama onu bulduğundan emin olana kadar aşk çoktan çekip gitmiş olur. Her yerde arkadaşlık kurabilir. Kadınlar onun şaka ve zekâyla bezenmiş cazibesine dayanamaz. Herkes onun tek bir kişiyle birlikte olduğunu sanırken, o birçok kişiyle birlikte olabilir. Ama ne zaman dürüsttür? Her kur yaptığında gerçekten dürüsttür, ama görüş açısı şimşek gibi değişir ve her zaman arayış peşindedir. O, gerçek aşka olan özleminin peşinden koşarken, öyle birinin var olduğundan da şüphe duymaktadır.
Pek çok şey hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen, yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker. Bir İkizler erkeğinin dikkatini çekmek için, her hangi bir konuda derin bir tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir. İkizler dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Dolayısıyla, karşısındaki kişi aynı görüşte olmasa bile, kendi gerçek fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve takdir eder. Ayrıca tek bir konuya bağlanmamak, enteresan yeni konular bulmak da, İkizlerin beğenisini kazanmakta faydalı bir yöntem olarak kullanılabilir. Son derece sosyal ve enerjik olan İkizler, zaman zaman sert bir dil kullanmaktan da çekinmez. İkizler erkeği kelimeleri silah gibi kullandığı için, aşırı duygusal insanlarla anlaşmakta zaman zaman problemler yaşayabilir.
İkizlerin aşkta kıskanç ama, belli etmekten hiç hoşlanmayan bir yapısı vardır. Şüphelendirecek ya da kıskandıracak yöntemler kullanmak asla doğru olmaz. Eğer İkizler, karşısındakini tatmin edici ve sadık bir eş olarak görürse, kendisi de aynı şekilde cevap verebilmek için elinden geleni yapacaktır. Büyük aşkı bulduğuna inandığı anda, bir saniye bile kaybetmeden hayatının kadınıyla evlenmek ister. Eğer tutkularını paylaşırsanız, sizin tarafınızdan yola getirilmesi gereken dürüst bir koca olur, çünkü halâ her istediğinde, her istediği kadını elde edebileceği duygusuna ihtiyacı vardır. O, oyunu sever ve eğer siz yolunun üstündeyseniz, tek amacı olursunuz.
Cinsellik
Değişken bir karaktere sahip olan İkizler, karşısındakine sanki her birlikteliğinde başka biriyle oluyormuş hissini verir. İkizler insan ilişkilerinde çok başarılı olup, kolayca arkadaşlık kurabilmesine rağmen, özel ilişkilerin sürekli olanlarından kaçar. Farklı insanlarla farklı deneyimler arayışındadır. Dolayısıyla bir İkizler partneri cinsel olarak tatmin edebilmek için farklı davranış biçimleri gerekir. Çok konuşkan olan ve sürekli bir şeyler anlatmak isteyen İkizler, cinsellik yaşanırken bile susmaz. Konuyla alakalı ya da alakasız pek çok şeyi, partnerinin ilgilenip ilgilenmediğine bakmadan, sevişme sırasında anlatan İkizler çoktur. ****** uygulamasından çok düşüncesi cazip geldiği için aslında gelişkin bir fantezi dünyasına sahiptir. Elleri sembolize eden İkizler burcu, bu organlarını kullanmakta son derece yeteneklidir.
İkizler Erkeği Burç Uyumları
Koç: Kısa süreli harika bir ilişki. Uzun süreli aşka dönme şansı da yüksektir.
Boğa: Kısa süreli ve sonu mutsuz bir ilişki olasıdır.
İkizler: Seyrek olarak yürüyecek çok ilginç bir ilişki olacaktır.
Yengeç: Baştan batmaya mahkum bir ilişkidir ve evlilikte de yürümesi zordur.
Aslan: İdeal bir çift olacaktır. Kalıcı bir ilişki için aranan her şey vardır.
Başak: Merkür kafa beraberliği yaparsa da tutkulu gönül beraberlikleri zordur.
Terazi: Çekici ve ilginç bir beraberlik olacaktır. Mutlu bir evlilik olasıdır.
Akrep: Tutkulu dönemden sonra monotonluk başlar. Düşmanlık bile olasıdır.
Yay: Evlilikte her iki tarafın çabası gerekir. İlişki birden başlayıp birden bitebilir.
Oğlak: Tutucu taraf ile uçarı taraf arasında ancak tutkulu bir aşk yardımcı olabilir.
Kova: Tutku yerine sevginin yer alacağı bir evlilik yürüyecektir.
Balık: Riskli bir aşk ilişkisi ve mutsuz bir evlilik ortaya çıkması olasıdır.




Saat: 18:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.