Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İlaç Prospektüsleri (https://www.forumaski.com/ilac-prospektusleri/)
-   -   Albumin Hema Sure (https://www.forumaski.com/ilac-prospektusleri/13879-albumin-hema-sure.html)

Nixie 01.11.2012 11:43

Albumin Hema Sure
 
Formülü:

Farmakolojik özellikleri:

Endikasyonları:

Hipoprotinemi ve şok surumları, yetersiz albumin sentezinden kaynaklanan durumlar, anormal protein kaybı ve katabolizmanın arttığı durumlarda endikedir.Kontrendikasyonları:

Ciddi tedbir gerektiren belirgin kalp hastalıklarında kontrendikedir. Çok hızlı infüzyon sebebi ile pulmoner ödem meydana gelebilir. Not: Malnütrisyon abağlı protein eksikliği olan hastalarda, kronik netroz veya karaciğer sirozunda basit protein ilavesi olarak albümin uygun değildir.Uyarılar/Önlemler:

Işıktan korunarak oda sıcaklığından (max.25°C'de) saklanamalıdır. Dondurmaktan kaçınmalıdır. Solüsypn bulanıksa veya tortu içeriyorsa kullanılammalıdır. Şişeye girilişinden 3 saat içinde kullanılmalıdır.Yan etkiler/Advers etkiler:

Hafif bir hipertermi görülebilir. Nadir vakalarda allerjik reaksiyonlar gözlenmiştir.İlaç etkileşimleri:

Bildirilmemiştir.Kullanım şekli ve dozu:

Kişiye göre değişir. Plazma normal albümin içeriği 540-800µEq/I'dır. (36-53 g/I). %20'lik konsantrasyondaki Albumin Hemasure normal plazma seviyesine 4-6 kez tekkabül eder. Yetişkinlerde %20'lik Albümin HemaSure'un kullanımı her saat için vücut ağırlığının kg'ı başına0.5 g (2.5 ml) Albümini geçmemelidir. Çocuklar için kullanım dozu yetişkin dozunun %2, 50'si kadar olmalıdır. Pediatrik Kullanım: Çocuklarda yaşa bağlı fizyolojik plazma hacmi dikkate alınmalıdır.


Saat: 19:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.