Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Iphone (https://www.forumaski.com/iphone/)
-   -   İphone'larda Home Tuşu Gidebilir Ekranlara Parmak İzi Okuyucu Gelebilir (https://www.forumaski.com/iphone/146090-iphonelarda-home-tusu-gidebilir-ekranlara-parmak-izi-okuyucu-gelebilir.html)

DeRDeST 06.02.2015 18:37

İphone'larda Home Tuşu Gidebilir Ekranlara Parmak İzi Okuyucu Gelebilir
 
İphone'larda Home Tuşu Gidebilir Ekranlara Parmak İzi Okuyucu Gelebilir

Apple, yalnızca ürettiği ürünlerle değil, yaptığı patent başvurularıyla da adından söz ettiriyor.

Günümüz teknoloji dünyasında patentlerin çok önemli yerleri var ve ara ara yaptığımız haberlerimizde Apple'ın aldığı patentlerden de söz ediyoruz sizlere. İşte bu haberlere bir yenisi daha ekleniyor. Daha doğrusu, geçtiğimiz sene gündeme gelen bu konu şimdi tekrar gündeme geliyor.

Apple'ın USPTO'daki yeni patent işlemlerine bakılırsa firma, ilk kez iPhone 5s ile kullanıcıların beğenisine sunduğu parmak izi okuyucu sensörü bu kez ekrana, hem de birçok farklı noktadan yedirebilir. Bir iPad ya da bir iPhone'un ekranını 3 parmağınızı getirdiğinizi ve 3 parmağınızı da okutarak cihazları aktifleştirdiğinizi bir düşünün. Böylelikle kişilere "daha özel ve daha güvenli" deneyimler sunulabilir.

Ek olarak, parmak izi okuyucusunun ekrana yedirilmesiyle birlikte fiziksel Home tuşuna da veda edebiliriz. Tabii bunlar şu an yalnızca düşüncelerden ibaret şeyler. Yeni gelişmeler yaşandıkça haberdar edeceğiz.

Mahmut Saral


Saat: 12:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.