Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Iphone (https://www.forumaski.com/iphone/)
-   -   Skype Wi-Fi, Yeni Adıyla Microsfot Wi-Fi (https://www.forumaski.com/iphone/160569-skype-wi-fi-yeni-adiyla-microsfot-wi-fi.html)

Jaqen 15.07.2015 09:52

Skype Wi-Fi, Yeni Adıyla Microsfot Wi-Fi
 
Skype Wi-Fi, Yeni Adıyla Microsfot Wi-Fi


Geride bırakmış olduğumuz yıllar içerisinde Microsoft tarafından satın alınan Skype, Üzerinde gelişim gösterilen Skype Wi-Fi artık Microsoft Wi-Fi olarak revizyon sürecine uğradı.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Windows 10 uygulamasının dağıtımına neredeyse oldukça kısa süreli günler kalmasıyla b kez yapılan açıklamaların sonucunda karşımıza Windows 10 Build yapısının 10166 sürümünün hazırlandı fakat henüz RTM seviyesi gelmiş değil.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Son sürümlerin de oldukça fazla yer vermiş olduğu yeniliklerini test sürecine taşınan Microsoft, Yapmış odluğu Wi-Fi özelliği sayesinde Windows 10’a eklemiş olduğu özelliklerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Firma geliştirmiş olduğu bu Wi-Fi uygulaması bakıldığın da Skype Wi-Fi uygulamasını tekrardan revizyon sürecine girmiş durum böyle olunca da isim sürecinden de değişiklik gerçekleştirilmiş.

Gelişim sürecinde olan bu yeni Wi-Fi hizmetine baktığımız da test aşamasında olduğunu durum böyle olunca da sadece Seattle gibi bir bölge içerisinde kullanılabilecek ek olarak oldukça basit bir ifade sayesinde hareket halinde olanların internet bağlantıların kablosuz olarak kullanmalarına imkân tanıyacak.

Firma bu tarz bir özelliği geliştirmek için birden fazla servis sağlayıcısıyla anlaşma gerçekleştirdi. Durum böyle olunca yavaş yavaş betadan çıkarak çok daha etkili bir kullanım sürecine gireceğinden oldukça eminiz.


Saat: 10:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.