Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Iphone (https://www.forumaski.com/iphone/)
-   -   Apple Music Türkiye Açıldı (https://www.forumaski.com/iphone/176762-apple-music-turkiye-acildi.html)

YeşiL6 05.02.2016 15:17

Apple Music Türkiye Açıldı
 
Apple Music Türkiye Açıldı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sonunda Geldi!

Apple, Haziran 2015'te birçok ülkede Apple Music adlı müzik servisini kullanıcılara sunmuştu. iOS 8.4 ile beğenimize sunulan bu servisi maalesef ülkemizde bugüne kadar kullanamıyorduk. Elbette ki servisi USA App Store hesabı açıp ona hediye kartı yükleyerek yükleyerek kullanma gibi meşakkatlı bir yol vardı ancak Türkçe müziklere maalesef ulaşılamıyordu. Görünen o ki Apple sonunda Türkiye'de gerekli anlaşmaları sağladı ve Apple Music Türkiye bizlerle oldu!

Fiyatlar Uygun Görünüyor!

Peki bu servisi kullanmanın bize maliyeti ne olacak? Açıkçası en çok düşündüren konu buydu. Çünkü ülkemizde hali hazırda hizmet veren Spotify aylık 9.99 TL'lik bir ücret talep ediyordu. Apple Music ise ülkemize gelmeden önce 9.99$ aylık ücrete sahipti ve bu TL'ye dönüştürülünce makul bir rakam olmaktan çıkıyordu. Neyse ki Apple bu konuda ülkemize özel bir adım attı ve sadece para birimini değiştirerek fiyatı sabit tuttu. Böylece Apple Music Türkiye fiyatları bireysel 9.99 TL, aile içi 14.99 TL oldu. Bunun yanında verilen 3 aylık deneme süresi bu servisi daha da ilgi çekici kılıyor. Ancak deneme sürümünü kullanabilmek için hesabınızda hediye kartı tanımlı olması veya kredi kartı bağlanması gerekiyor.

Türk ve Yabancı Sanatçılar Bir Arada

Demet Akalın, Gülşen, Mabel Matiz, Teoman, Funda Arar, Ceza, Kaan Tangöze, Göksel, Buray, Merve Özbey, Halil Sezai, Koray Avcı, Ayşe Hatun Önal, Gülben Ergen, Enbe Orkestrası, Fazıl Say, Edis, Deniz Seki, Güliz, Ayla ve Sıla gibi Türk sanatçıların bulunduğu Apple Music dünyaca ünlü birçok yabancı sanatçıyı da bünyesinde barındırıyor.


Saat: 13:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.