Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Bir erkeği içtiği kahveden tanımanın yolları (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/107836-bir-erkegi-ictigi-kahveden-tanimanin-yollari.html)

Bia 04.05.2014 22:02

Bir erkeği içtiği kahveden tanımanın yolları
 
Bir erkeği içtiği kahveden tanımanın yolları




Kahvenin bir erkeğin kafa yapısıyla ne ilgisi var? Belki de sandığınızdan çok daha fazla. Okumaya devam edin ve bir dahaki sefere onun fincanına daha dikkatli bakın.İşte kahve çeşitlerine göre erkekleri tanımanın yolları.

Türk kahvesi


Gerçek sert erkek. Ateşli, bir kaç ***** kırışığı veya belki de gri saçlarıyla çekici bir erkek. Arabanızın lastiklerini gözü kapalı olarak ve tek elle bile değiştirebilir.

Espresso


Sadece iki kelime: çok meşgul. Espresso, kahverengi bir sıvının bir desilitresine bile ayıracak zamanı olmayan, espressoyu yutup yoluna devam eden bir erkek demektir. Bu tür erkeklerin bütün zamanı kendilerine aittir, genellikle iş koliktirler, nikotin ve kafein bağımlısıdırlar.

Macchiato


Erkek gibi erkek olmak isteyen ama olmayan güvenilmez erkekler macchiato içer. Bunlar genellikle herhangi bir şey konusunda hemen heyecanlanan ama sonra da kaçıp gidenlerdir.

Kremalı kahve


Öğle yemeklerinden sonra, kafein ihtiyacından dolayı değil sadece keyif için kahve içen, talepkar olmayan, sıradan adamların en sık içtiği kahve türüdür. Bu tür adamların göbeği genellikle büyük olur.

Sütlü kahve


Sütlü kahve ne istediğini bilen erkeklerin tercihidir. Vücuduna iyi bakar ama bunu abartmaz. Yatakta ilgili bir aşık, işte mükemmel bir çalışandır. İyi bir seçim!

Cappuccino


*****, kaslı, sofistike erkekler cappuccino içer. Köpüklü espresso güçlü ve uzlaşmacı olmayan erkeklerin tercihidir çünkü ılık sütün bebekler için olduğunu düşünürler.

Latte macchiato


Kadınların kendileriyle yeterince sorunları varken, bu tür bir erkekle uğraşmaya kimin zamanı var ki?

Kremalı karamel aromalı kahve


Beyaz gömlekli ve fularlı bir erkek. Sizi muhtemelen bir sahil kasabasına götürür ve sahile inmeden önce iki saat hazırlanır.

Günün kahvesi


Kendine ait bir görüşü olmayan pespaye ve sıkıcı bir adam. Modası geçmiş espriler yapar ve bunlara sadece kendisi güler.

Kafeinsiz kahve


Dikkat! Bu adam büyük ihtimalle kaskıyla ve emniyet kemeriyle uyuyordur. Ama yine de seksidir, bu yüzden bütün garson kızlar onunla flört ederler.

Bol köpüklü, tarçınlı ve çikolata şuruplu kafeinsiz kahve


Of hadi ama! Kendi kendine yeten, karmaşık ve şımarık biriyle uğraşıyorsunuz. Eğer hala bir reçete edinmemişse, anksiyete krizleri için ona bazı haplar vermenizi öneririz. Ve bir hapı da kendiniz için ayırın. Ve eğer bir garsonu baştan çıkarırsa da hiç şaşırmayın.

Peki ya siyah çay içenlere ne demeli?


Bu tür erkekler genellikle zamanın çoğunu kendileri ve kendi problemleri için harcarlar. Başkalarının kendileri hakkında ne düşündüğüyle çok ilgilidirler ve bu yüzden de işe giyecekleri giysileri dikkatle seçerler ve öncesinde de biraz yoga yaparlar.


Saat: 23:20

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.