Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Erkek Arkadaşınıza Söylememeniz Gerekenler (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/130545-erkek-arkadasiniza-soylememeniz-gerekenler.html)

Bia 08.09.2014 20:54

Erkek Arkadaşınıza Söylememeniz Gerekenler
 
Erkek Arkadaşınıza Söylememeniz Gerekenler

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Eski Sevgilim de bunu yapardı..

Erkek arkadaşınız doğal olarak eski sevgiliniz hakkında hiç birşey duymak istemez, empati yapın size eski sevgilisinden bahsetse, bahsetmekle kalmayıp, sizi onla kıyaslasa ne düşünürsünüz. Bu durum eski sevgilinizi unutamadığınızı düşünmesine neden olur.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




Evlendiğimizde, çocuğumuza…

Bu gibi gelecekle ilgili hayallerinizi paylaşmak, ilişkinizin durumuna göre söylenilecek veya söylenilmeyecek sözlerdendir. Elbette sevdiğiniz kişiyle mutlu bir gelecek hayali kurmanız gayet doğal fakat bunları duymaya partneriniz henüz hazır olmayabilir. İkinizin gelecek beklentisi ne bir gözden geçirin. Sizi seviyor fakat evlilik sorumluluğu onu düşündürtüyor olabilir. Çok ilerisinden bahsedip, korkutup kaçırmamak en doğrusu.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




Şu kız güzel mi ne dersin?

Bu en ölümcül sorulardandır:), evet dese kavga çıkar, hayır dese inanmazsınız. Hatta evet cevabı gelmesi üzerine, siz muhtemelen, benden daha mı güzel diye soru soracaksınız. Unutmayın komşunun komşuya tavuğu kaz, karısı kız görünür, onu sizden daha çok beğenmesi size süpriz olmasın. En iyisi başka kızların güzelliği konusunu hiç açmayın

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




Anneni Pek Sevemiyorum

Şunu bilin ki, bu kadar açık sözlülükte fazla. Hiç bir erkek, en kıymetlilerinden olan aile fertlerinden birinin, kız arkadaşı tarafından sevilmediğini duymak istemez, sevmiyor olabilirsiniz, bırakın içinizde kalsın.Zaten herkesin frekansı tutacak diye bir şart yok. Önemli olan sevdiğiniz kişiyle anlaşıyor musunuz, süper daha ne istiyorsunuz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]





Beni Kilolu Buluyor musun?

İşte erkek arkadaşınıza sormamanız gereken bir soru daha. Çok abartılı kilonuz yoksa, bu boş muhabbetleri açmak hiç yerinde değil. Biraz kiloluysanız, demek ki partneriniz balık eti seviyor. Sizi beğenmese sizinle işi ne.. Erkekler özgüveni yüksek kadınlardan hoşlanır, önce kendinizle barışık olun.


Saat: 04:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.