Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   İlişkilerde engeller ve engelileri kaldırmanın yolları… (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/144636-iliskilerde-engeller-ve-engelileri-kaldirmanin-yollari.html)

Elois 16.01.2015 15:24

İlişkilerde engeller ve engelileri kaldırmanın yolları…
 
İlişkilerde engeller ve engelileri kaldırmanın yolları…

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Aşk ilişkilerinin. Kırılganlığı yüksektir. Bu yüzden çoğu zaman hayal kırıklığıyla biter. Ancak böyle olmak zorunda değil. İşte güçlü bir ilişkinin önündeki engeller ve onları kaldırma yolları…

-Basitleştir: Aşık olununca en çabuk unutulan şey: Sadelik. Doğal olarak aşkımızla bir imparatorluk inşa etmeye kalkıyoruz. Sade değerleri çabuk unutuyoruz. Yapılması gereken basitleştirmek. Hiçbir şey birlikte paylaştığınız zamandan daha önemli değil

-Üçüncü şahısları dinlemeyin: Dış etkenler ilişkinizin tohumlarının çürümesine neden olur. İlişkiniz sadece sizin ve onun arasında unutmayın. Size neyin doğru neyin yanlış olduğunu söylemeye çalışan üçüncü kişilere kulağınızı kapatın.

– Egonuzu tımarlayın!:Ego ilişkilerin yıkıcı gücüdür. çift olduğunuzu unutmayın, “ben” odaklı olmayın, “biz” olun. Hiçbir şeyi kişisel algılamayın.

-Partnerinizin kusurlarını abartmayın:Her insanın eksiklikleri vardır. İlişkilerde bu eksiklikler daha da göze batar. Karşınızdaki kişinin kusurlarını şaka konusu yaparak, sağa sola anlatarak sadece ilişkinizi yıkmayı başarabilirsiniz. Farkında olmadan onda yaralar açabilirsiniz. Karşınızdakinin sizi eleştirmesini değil yanınızda olmasını tercih edersiniz.

-Samimiyet başlatın:Samimiyet başlatınla kastedilen sadece cinsel ilişki değildir. Sadece bedenen değil zihnen ve ruhen de bağ kurun. Elin basit bir dokunuşu bile büyüleyici olabilir. Bu tür eylemler aşkı hayatta tutar.

-Partnerinizi değişmeye zorlamayın:Ne yazık ki ilişkilerde karşı tarafı değiştirmeye çalışma sık olarak görülüyor. Unutmayın insanları sadece kendileri değiştirebilirler, siz değil. Onu buna zorlamak, ilişkiyi zorlamaktır ve onun sizden uzaklaşmasına sebep olur.

– Kendinizi sevin:Kendi eksikleriniz sizi ilişkide geride durmaya itebilir. Bunu yapmayın. Kendinizi sevin. Kendinizi hatalarınızla birlikte kabul edin. Eğer siz kendinizi sevmezseniz, kimseden bunu bekleyemezsiniz


Saat: 02:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.