Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Sevgililer Gününe Hazır Mısınız? (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/146726-sevgililer-gunune-hazir-misiniz.html)

DeRDeST 12.02.2015 20:18

Sevgililer Gününe Hazır Mısınız?
 
Sevgililer Gününe Hazır Mısınız?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgilinizle baş başa romantik bir yemek için ne giyeceğinize karar verdiniz. Peki cildiniz ve saçınız da sevgililer gününe hazır mı? Bu özel günde taze bir cilt ve parlak saçlarınızla sevgilinizi bir kez daha kendinize aşık etmek için işte size basit ama etkili birkaç yöntem… Transmed Tıp Merkezi Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı Sevgililer Günü’nde aşkını tazelemek isteyenler için toplamda 60 dakikalık 2 ayrı uygulama yapıyoruz. Doğal güzelliğinizi ortaya çıkaracak Quantum Caci ile cildiniz tazeliğini geri kazanırken, Hair Spa ile saçlarınız doğal parlaklığına yeniden ulaşacak.

Doğal güzelliğinizi ortaya çıkarınAmeliyatsız yüz gençleştirme yöntemlerinden biri olan, aynı zamanda ödüllü teknolojisiyle tanınan Quantum Caci, 25 dakikalık uygulama sonrasında etkisini hemen gösteriyor. Yüz kaslarına hafif elektrik akımı verilmesi esasına dayanan yöntem cildi anında sıkılaştırıyor, kırışıklıkları azaltıyor. Yüz kasları da diğer kaslar gibi düzenli çalıştırıldığında sıkılaşabilir. Microlift ile yüz kaslarını çalıştıran işlemin kan dolaşımını artırarak cildin rengini düzelttiğini, gözenekleri sıkılaştırdığını ve kırışıklıkları azalttığını söyleyebiliriz. İşlem, peeling ile kombine edildiğinde etkisi daha da güçleniyor.

Sevgilinizi parlak saçlarınızla yeniden büyüleyin Saçlı deri ve saç kökleri için yoğun tıbbi bakım programı olan Hair Spa, toplamda 30 dakika süren iki aşamadan oluşuyor. Birinci aşamada saçlı deri gözenekleri ozon buharı ile temizlenerek, gözenekler yağ, kir, boya ve şampuan artıklarından arındırılıyor. İkinci aşamada ; vitamin, antioksidan ve dolaşım canlandırıcı bitkisel özler, açılmış gözeneklere masajla yediriliyor. Uygulama, düşük frekanslı lazer ile desteklenerek saçın parlaklığı daha da artırılabiliyor. Işlemin hemen ardından saçın parlayarak yumuşadığı ve işlemin özellikle kronik kepeklenme, seboreik dermatit ve egzama gibi hastalıklarda olağanüstü sonuçlar verdiğini söyleyebiliriz.


Saat: 04:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.