Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Kadınlar İçin Yatırım Yapma Yolları (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/158328-kadinlar-icin-yatirim-yapma-yollari.html)

DeRDeST 28.06.2015 18:09

Kadınlar İçin Yatırım Yapma Yolları
 
Kadınlar İçin Yatırım Yapma Yolları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kısacası kadınlar için dünyadaki en önemli değer güven duygusudur. Bu güven duygusunu gelecekte de duyabilmek için dişimizden tırnağımızdan arttırarak, mutfak masraflarından kısarak, eğer çalışıyorsak maaşımızın bir kısmını saklayarak birikim yaparız. İleriyi düşünür, hastalıkta, sağlıkta, ölümde, düğünde kullanmak için bir kenarımıza para koyarız. Biz kadınlar kenarımızdaki paraya güvenir ve hayatımıza o para sayesinde güven içinde devam ederiz.

Biriktirdiğimiz paranın bir kenarda durması bize fazla hatta hiçbir kazanç sağlamaz. Önemli olan zar zor biriktirdiğimiz parayı akıllıca kullanmaktır. Parayı akıllıca kullanmak onunla mantıklı bir yatırım yapmakla olur.

Peki, paramızın değeri azaltmadan nasıl yatırım yapabiliriz?

Bu sorunun birçok cevabı var elbette. Burada önemli olan paranızın değer kaybetmemesidir.

• Biriktirdiğiniz parayla geleceğinize yatırım yapabilirisiniz. Bankaların müşterilerine sağladığı bireysel emeklilik özellikle ev hanımları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Bu yolla hem biriktirdiğiniz para boş yere eliniz de durmaz hem de geleceğiniz güvence altında olur. Bu seçenek geleceğiniz için çok iyi bir yatırım olabilir.

• Kadınların vazgeçemediği, her kadının rüyası olan altın da yatırım yapmanız için iyibir seçenek olacaktır. Bu seçenek sayesinde paranız gün geçtikçe altının artışıyla birlikte değerlenecektir. İsterseniz kolunuza şık bir bilezik, künye alın. İsterseniz de çeyrek, cumhuriyet altını yaparak bir yerde tutun. Sonuç olarak hangi seçeneği seçerseniz seçin mutlaka karlı çıkacaksınız. Çünkü altın dünya oluştuğundan beri en karlı yatırım aracı olmuştur. Altının yanında paranızı dolar ya da euro olarak da değerlendirebilirsiniz.

• Diğer bir seçeneğimizde biriktirdiğimiz parayı bankaya karlı bir hesap şekline yatırmaktır. Altın hesabı ya da vadeli hesap seçeneklere örnek olarak verilebilir. Hangisinin daha karlı olduğunu birkaç bankayla konuşarak karar verebilirisiniz. Burada dikkat etmeniz gerekli tek nokta sevgili hanımlar vade süresidir. Eğer paranız kısa bir sürede lazım olabilecekse uzun vadeli hesap zararınıza olur ve hiçbir kazanç elde edemezsiniz.

• Hisse sentleri ya da borsadan anlıyorsanız, anlayan birilerini bulabilirseniz sevgili hanımlar bu seçenekte paranız için çok karlı bir yatırım çeşididir.


Saat: 11:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.