Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Kadınların Aşıkken Yaptığı Hatalar (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/162244-kadinlarin-asikken-yaptigi-hatalar.html)

Ravza 01.08.2015 01:50

Kadınların Aşıkken Yaptığı Hatalar
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Kadınların Aşıkken Yaptığı Hatalar

Kadınlar erkeklerden daha duygusal oldukları için, aşık oldukları dönemlerde düşünmeden hareket ederler. Aşkın cazibesine kapılıp, akla hayale gelmeyecek çılgınlıklar yapabilirler. Aşk, karşılıklı yaşanırken her ne kadar çok güzel olsa da, aşık dönemlerinizde kendinizi frenlemeyi bilmelisiniz. Aşkın bitme ihtimalini hiç bir zaman aklınızdan çıkarmamanız, sonradan üzüleceğiniz şeyler yapmanıza engel olur.
İyi ve mutlu bir ilişki için bazı fedakarlıklarda bulunmanız gerekebilir. Ancak çoğu zaman kendinizi zorlayarak, sırf karşınızdaki mutlu olsun diye yaptığınız fedakarlıklar, kişiliğinize zarar verebilir. Fedakarlık anlamında kişiliğinizden ödün vermek zorunda kalabilirsiniz ki, bu da sizi karşı tarafın gözünde farklı boyutlara taşıyabilir. Bu nedenle, yapacağınız fedakarlığın sınırlarını çizmelisiniz.
Aşıkken mantıklı kararlar vermenin ne kadar zor olduğunu ve ufak şeylerin gözden kaçabildiğini biliyoruz. Ancak uzun süren bir ilişkiden çıktığınızda ne yapacağınızı bilemez hale gelmek istemiyorsanız; ilişkinizde kaçınmanız gereken bazı davranışlar var.


Oldukça küçük görünen ancak kişisel alanınızı korumak için yapmamanız gereken hataları sizlerle paylaşmak istiyoruz. İşte o hatalar…
- Dövme yaptırmak
Aşkınızı ispatlamak için vücudunuzda bir işarete ihtiyacınız yok. Aslında aşkınızı ispatlamaya da hiç ihtiyacınız yok. Sadece karşınızdakine sevildiğini hissettirmeniz önemli. Vücudunuzda onun adını ya da başka bir işareti sonsuza kadar taşıyarak değil, sözleriniz ve davranışlarınızla sevdiğinizi ona göstermeniz yeterli. Ayrıca biraz gerçekçi olmakta da fayda var, şu an ne kadar yoğun duygular hissetseniz de aşkınızın bir ömür süreceğinin garantisi yok. Hiç kimse ayrıldıktan yıllar sonra vücudunda eski sevgilisinin adını taşımaktan memnun olmaz.
- İşlerinizi ertelemek
Sevgilinizle görüşmek için o akşam bitirmeniz gereken işi sonraya bırakmak ya da onunla konuşabilmek için sabahlara kadar uykusuz kalıp ertesi gün iş yerinde hiçbir şey yapamamak, ilişkinize bir katkı sağlamaz. Sadece kariyerinizde bir düşüşe sebep olur. Onu ne kadar sevseniz ve tüm zamanınızı onunla geçirmek isteseniz de sorumluluklarınızı unutmayın.
- Sürekli onun istediği filmleri izlemek
Sevdiğiniz kişiyi mutlu görmek, elbette çok güzel. Ancak o istiyor diye sürekli aksiyon filmleri izlemek doğru değil. Erkeklerin çoğu aksiyon filmlerini tercih ederler ve sizin romantik-komedi filmlerini sevmenizi anlamazlar. Her sinemaya gidişinizde onun sevdiği filmleri izlemek yerine, sizin sevdiğiniz filmleri de birlikte izleyebilmelisiniz. Başka filmler izlemek istemeniz, onu daha az önemsediğiniz anlamına gelmiyor.
- Arkadaşlarınızdan kopmak
İlişkinin ilk aylarında, tüm zamanınızı sevdiğiniz kişiyle geçirmek isteyebilirsiniz ve aslında bu süreçte arkadaşlarınızı biraz ihmal etmenizde de sorun yok. Ancak bunun devam etmesine izin vermemelisiniz. Her ikinizin de arkadaşlarınızla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Sizin arkadaşlarınızdan hoşlanmıyor olabilir ama unutmayın, ondan daha önce de bu arkadaşlarınız vardı ve ondan sonra da olmaya devam edecekler. Siz arkadaşlarınızla görüştüğünüzde, kendine başka planlar yapabilir ve istemiyorsa arkadaşlarınızla görüşmeyebilir. Ama o istemiyor diye arkadaşlarınızla aranızı bozmanız hata olur.
- Onun hobileriyle uğraşmak
Bilgisayar oyunlarında ona katılmanızda hiçbir sorun yok, hatta bu şekilde birlikte vakit geçirmek ikinizi de mutlu eder. Ancak sevgilinizin hobisi yamaç paraşütüyse, o noktada biraz durmanız lazım. İlginizi çekmeyen hatta sizi korkutan aktivitelere sadece o istiyor diye katılmayın. Yapmanız gereken, onu arkadaşlarıyla yamaç paraşütüne uğurlarken şans dilemek ya da ikinizin de severek yapabileceği yeni ortak hobiler edinmek.
- Yeme alışkanlıklarınızı değiştirmek
Yıllardır vejetaryen olduğunuz halde, sevgiliniz et seviyor diye yeme alışkanlığınızı değiştirmeyin. Tabii aynısı tam tersi için de geçerli. Tek yapmanız gereken, dışarı çıktığınızda ikinizin de yemek yiyebileceği yerler seçmek.
- Evcil hayvanınızı bırakmak
Partneriniz köpeklerden korkuyor olabilir. Belki de kedilere alerjisi var. Ancak evcil hayvanınızdan vazgeçmek yerine, partnerinize korkularının üzerine gitmesini önerebilirsiniz ya da alerji ilacı alabilirsiniz.
- Dolabınızı yenilemek
Başlangıçta rahatsız edici görünmese bile partnerinizin kıyafetlerinize karışması kişisel sınırlarınıza yapılan bir saldırı. Ne giyeceğinize karar verebilecek yaştasınız ve bu konuda herhangi birinin yönlendirmesine ihtiyacınız yok. Bu yüzden mini eteklerinizi ve elbiselerinizi gardırobunuzdan kaldırmak kendinize saygısızlık olur.
- **** fantezilerini gerçekleştirmek
İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. İyi bir cinsel hayatta fantezilere yer var elbette ancak sadece karşılıklı olarak istediklerinize… Sizi mutlu etmeyecek şeyleri, sadece o istiyor diye denemek yerine karşılıklı konuşarak iki tarafı da mutlu edecek seçenekler yaratabilirsiniz.
- Her özel günde onun ailesiyle geçirmek
Bayramları ya da yılbaşı gecesini ailesiyle geçirmek istiyor olabilir. Ancak unutmayın ki, sizin de bir aileniz var. Özel günleri kendi ailenizle geçirmek istemeniz gayet normal. Onu mutlu etmek için her özel günde ailesinin yanına gitmek yerine, onunla konuşun ve özel günlerde sırayla ailelerinizi ziyaret edebileceğiniz bir program yapın.


Saat: 16:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.