Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Aşkı nerede aramalı (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/84483-aski-nerede-aramali.html)

Jade 11.01.2014 19:02

Aşkı nerede aramalı
 
Aşkı nerede aramalı


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bekar kadınlar ilişki uzmanları uyarıyor: Bahar geldi artık toparlanma ve aşkı bulma zamanı.

Çok okunan bir kadın dergisi günümüzün modern dünyasında bekar erkeklerle tanışmak için en uygun yerleri "Bay doğru"yu bulmak isteyenler için araştırdı. İşte sonuçlar:

ERKEK KIYAFETİ SATAN MAĞAZALAR
Araştırmalar erkeklerin sadece %15'lik bir bölümünün online alışveriş yaptığını gösteriyor. Dolayısıyla geri kalanlar kıyafet alışverişi için mağazaların yolunu tutuyor. Anketler bekar erkeklerin alışverişe yalnız çıktıklarını gösteriyor. O zaman seçtiği kazağın ona yakışıp yakışmadığını söyleyecek bir kadına ihtiyacı var. Bu kadın neden siz olmayasınız?

ÇÖPÇATAN SİTELERİ
Internet kullanmayan insan sayısının yok denecek kadar az olduğu günümüzde sanal alemin tanışma ortamı yarattığını reddetmek olmaz. İstatistiklere göre her 5 ilişkiden bir tanesi sanal alemdeki tanışmayla başlıyor. Size göre güvenli bir siteye profil bırakmanız çağı yakalamak açısından da etkili olacaktır.

SPOR SALONU
Zihinsel ve fiziksel rahatlığa kavuşulan spor salonları karşı cinsle tanışmak için en uygun mekanlardan biri. Sporunuza ara verdiğinizde salonda küçük bir tur atıp spor arkadaşlarınıza bir göz atmanın kimseye bir zararı olmaz.

BİLGİSAYAR MAĞAZALARI
Özellikle büyük şehirlerde erkeklerin boş zamanlarındaki uğrak yeri kesinlikle bilgisayar satan mağazalar. New York'ta sadece 1 yıl içinde Apple mağazasında tanışan 4 çift evlendi.

DÜĞÜN VE NİŞANLAR
Büyük organizasyonlar demek daha çok bekar erkek katılımcı demek. Gelen davetlere "hayır" dediğinizde bu noktayı bir kez daha düşünün.

GÖNÜLLÜ PROJESİ
Gönüllü olarak bir yardım derneğine üye olduğunuzu düşünün. Orada gerçekleştireceğiniz bütün eylemlere içinizden geldiği gibi gönülden katılacak ve tüm değer yargılarınızı yaptığınız işle harmanlayacaksınız. Orada aynı paydada buluşacağınız birileri mutlaka olacaktır.


Saat: 10:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.