Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Bekar Olmanın Avantajları (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/91697-bekar-olmanin-avantajlari.html)

Jineps 20.02.2014 16:43

Bekar Olmanın Avantajları
 
Bekar Olmanın Avantajları

İnsanlar sizin yalnız olduğunuzu ve mutlu olmadığınızı düşünebilirler ama henüz hayatınızın aşkıyla karşılaşmamış olmanız hiç karşılaşmayacağınız anlamına gelmez. Siz sadece bekar olamanın tadını çıkarttın ve avantajlarından yararlanın.

Aile ve arkadaşlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz

Bekar olduğunuzda beraber plan yapmanız gereken veya birisini düşünerek plan yapmanıza gerek kalmayacak. Aileniz ve arkadaşlarınızla istediğiniz kadar kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Flört serbest

Bekar olmanın en eğlenceli avantajı istediğinizle flört edebilecek olmanızdır. Arkadaşlarınızla bolca vakit geçirdiğiniz için yeni insanlarla daha sık tanışırsınız. Üstelik bekar olduğunuz için yakışıklı biri size yaklaştığı zaman ondan kaçmanız gerekmez ve beğenilmenin keyfini çıkartabilirsiniz.

Dayanmak zorunda kalacağınız huylar yok

Sevgiliniz olduğunda onu sevsenizde katlanmanız gereken sinirbozucu huyları olacaktır. Her 3 dakikada bir gelen ve nerede olduğunuzun hesabını vermeniz gereken can sıkıcı mesajlarla uğraşmazsınız ve istediğiniz zaman istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.

Hayallerinize ve ideallerinize odaklanırsınız

Bekar olmak sizin işinize ve hedeflerinize odaklanmanız için vaktiniz olmasını sağlar. Eğer uzun süreli bir hedefiniz varsa bu süreç çok çalışmanız ve eğlenmeniz için tam da ihtiyacınız olan süreçtir.

Aktivilere ve eğlencelere daha çok zamanınız kalır

Bekar olmanın bir diğer avantajı da uzun süredir yapmak isteyip de vakit bulamadığınız aktiviteleri yapabilecek zamanınızın olmasıdır. Mesela spora başlamak yeni bir dil öğrenmek gibi.

Kendinizi tanımanız için zamanınız olur

Bekar olmanın diğer yararı ise kendinizi tanımanız ve ne yönde geliştirmeniz gerektiğine karar verebileceğiniz bir zamanınızın olmasıdır. Kimleri gerçekten sevdiğinizi kimleri sevmediğinizi kimlerle görüşüp kimlerle görüşmek istemediğinizi bu süreçte tartar ve kararınızı verebilirsiniz. Ayrıca bir eşte ya da sevgilide ne gibi özelliklerin olmasını istediğinizi de bu süreçte şekillendirebilirsiniz.



Saat: 22:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.