Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Tehlikeli 5 İlişki Modeli (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/91709-tehlikeli-5-iliski-modeli.html)

Jineps 20.02.2014 16:52

Tehlikeli 5 İlişki Modeli
 
Tehlikeli 5 İlişki Modeli

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevilmek ve sevmek güzel duygulardır ancak bazen kendimizi ilişkiye çok kaptırıp sonuçlarını düşünmeyebiliriz. Sonucun kötü olacağı ve bize zarar verebilecek bu 5 ilişkiden uzak durmanızı öneririz.

Patron

Patronunuzla her gün beraber olmanız sizin ona karşı bir şeyler hissetmenize neden olabilir. Güçlü erkekler her zaman kadınların hoşuna gider. Sizden üst pozisyonda olan başarılı bir erkekten hoşlanmanız gayet normal ancak bu patronunuzsa işler biraz karışabilir. İş yerinde yaşanan ilişkiler her zaman risklidir. Aranızdakilerin gerçekten özel olduğuna inanıyor olabilirsiniz ancak karşınızdaki böyle hissetmiyorsa sonrasında rahatsız ve garip ortamlarda kalmak durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca iş yeri dedikodularının baş kahramanı olmakta sıkıntı verici olacaktır.

İnternet aşkları

Durmadan koşturduğumuz ve çalıştığımız bu dönemde yeni bir kişi ile tanışmayı bırakın kendimiz ile ilgilenemiyoruz. Sanal alemdeki siteler sayesinde birisi ile tanışmak daha kolay olduğu için internet aşkları hızla artmakta. Bu ilişkiler avantajlı gözükse de aslında en tehlikeli ilişkilerden biridir. Konuştuğunuz kişinin size anlattığı kişi olup olmadığını bilemezsiniz. Sanal ortamda gerçekler güzel bir şekilde saklanabilir. Yüzüne bakamadığınız için de yalan söyleyip söyleyemediğini anlamanız daha zordur. Kötü sürprizle karşılaşmanız bu ilişkilerde çok yüksek bir ihtimaldir

Tatil Aşkları

Tatil aşkları bizlerin en savunmasız zamanımızda aklımızı dağıtmak için yaptığımız kaçamaklardır aslında. Yaz gelmiş herkes mutlu ama siz yalnızsınız karşınıza çıkan ilk hoş tipli erkek o anda aşık olduğunuz adam olabilir. Ama bu ilişkilerde tarih bellidir yaz bitince oda biter eğer bitirmezseniz pembe camlı gözüklerinizi çıkarttığınız da hayal kırıklığı yaşamanız çok büyük ihtimal.

Arkadaşımın aşkı

İnsan kalbine söz dinletemez ama bunun bir sınırı olmalı. Arkadaşınızın hoşlandığı birisinden hoşlanmanız çok kolay çünkü yanınızda onun hakkında hep olumlu konuşulur ve ister istemez dikkatini çeker. Ama bu o kişi ile bir ilişki yaşamanız için bir gerekçe olmamalı. İlk olarak ilişkideyken o çok duyduğunuz özelliklerin ortadan kalktığını görebilirsiniz çünkü durum gerçekçi bir hal almaya başlamıştır. İkinci olarak da arkadaşınız ile ilişkiniz bozulabilir bir erkek için arkadaşınızla kopmanız inanın değmeyecektir.

Uzun mesafe ilişkisi

Saatlerce telefonda konuşuyor sabaha kadar kamerada birbirinize bakıyor olabilirsiniz gene de bu birbirinize dokunamadığınız gerçeğini değiştirmez. Bir ilişkide temas önemlidir. Sevgilinizin size sarılması baş başa geçirdiğiniz zamanlar bağınızı güçlendirir. Ayrıca uzaktan ilişkilerde sürekli olarak yan yana olmadığınız için aslında ilişkinizin gerçek halini bilemezsiniz. Her saat konuşmak farklı her dakika yanınızda olması farklıdır.


Saat: 13:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.