Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Erkek Arkadaşınıza Sormanız Gereken Sorular! (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/91716-erkek-arkadasiniza-sormaniz-gereken-sorular.html)

Jineps 20.02.2014 17:17

Erkek Arkadaşınıza Sormanız Gereken Sorular!
 
Erkek Arkadaşınıza Sormanız Gereken Sorular!

Bir ilişkiye başlamadan önce karşımızdakini tanımaya çalışırız. Bir erkeğin size uygun olup olmayacağını anlamanız için sormanız gereken sorular var. Doğru soruları sorarak bir ilişkiye başlamadan önce hoşlandığınız erkeğin sizin için doğru adam olduğuna emin olun.

Ne tür filmlerden hoşlanıyor?

Filmlerden bahsetmek hem muhabbete başlamak için kolay bir yöntemdir hem de aranızdaki ortak noktalar hakkında ipucu verir. Aynı tarz filmlerden hoşlanmak zorunda değilsiniz ancak en azından izlediği film tarzları onun karakteri hakkında bilgi verecektir. Eğer sizin hiç hoşlanmadığınız ve zevk almadığınız filmler onun en çok sevdiği filmlerse o kadar çok ortak noktanız yoktur.

Hangi işle uğraşıyor?

İnsanların çalıştığı sektör onların eğitimi hakkında bilgi verir. Çalışma hayatındaki tavrı ve sorumlulukları aynı zamanda sizin ilişkinizin ciddiyeti açısından önemli olacaktır. Eğer çalışkan ve sorumluluk sahibi bir insansa ilişkisindede sorumluluk alacaktır.

Hayvanlardan hoşlanıyor mu?

Eğer siz bir hayvan severseniz veya hayvan besliyorsanız ciddi ilişkide olacağınız kişininde sizinle aynı fikirde olması gerekir.

İlişkilerden beklentisi nedir?

İlişki hakkındaki fikirleri eğer ciddi ilişki düşünüyorsanız çok önemli evlilik hakkında ne düşündüğü ilişkiniz açısından oldukça önemli. Kendi düşünceleriniz ile onunkileri karşılaştırmalısınız. Eğer sizden farklı fikirleri varsa belki de hiç başlamamanız daha iyi olacaktır. Aynı zamanda ilişkiden beklentileri ne olduğu ve sizin bunları gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğinizi görmeniz için bilmeniz iyi olacaktır.

Din konusunda ne düşünüyor?

Beraber olmak istediğiniz insanın dini inançları sizin için önemli olmalıdır. İnanıp inanmamanız veya hangi dine inandığınızın bir önemi olmayabilir ancak eğer karşınızdaki bu konuda çok katı düşüncelere sahip ise sorunlar çıkabilir. Onun din konusundaki düşünceleri sizinkilerle çakışabilir ve ilerleyen zamanlarda sorun yaratabilir.

Önceki ilişkilerinin bitme nedenleri?

Önceki ilişkiler geçmişte kalsa da ve çok deşilmemesi gereken konular olsa da önemlilerdir. Eğer aldatma veya onun yaptığı hatalardan dolayı ise bu sizin ilişkinizi de etkileyebilir. Aynı zamanda önceki ilişkilerinde yaşadıkları onu etkilemiş olabilir vereceği bilgiler sayesinde ona nasıl davranmanız gerektiğini de öğrenmiş olursunuz.

Sevmediği yanı ne?

Bir insanın kendisi hakkında objectif bir görüşü olması önemlidir. Bu soruyu ona sorduğunda cevap veriş tarzı önemlidir. Her insanın sevmediği bir yanı vardır ama bazen bunu kabul etmezler. Eğer cevap verirken olumlu bir şekilde konuşuyorlarsa veya hiç cevap vermiyorlarsa çok hatalarını kabul eden bir kişiliğe sahip olmayabilirler.


Arkadaşları onun için ne ifade eder?

Arkadaşlar o kişinin karakteri hakkında en büyük ipuçlarından biridir. Takıldığı insanlar ve onlara karşı tavırları size onun hakkında bilgi verecektir. Eğer dost diyebileceği bir kişi bile yoksa bu onda bazı sorunlar olduğunu gösterebilir.


Saat: 08:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.